Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Με Μήτρογλου στην κορυφή!!

Τη θέση του βασικού επιθετικού του Ολυμπιακού έχει «κλειδώσει» ο Κώστας Μήτρογλου εν όψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Με Μήτρογλου στην κορυφή
Πρόβα τζενεράλε αποτέλεσε για τον Ολυμπιακό ο επαναληπτικός του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Πανθρακικό.

Όλα δείχνουν ότι η ενδεκάδα που έπαιξε στην Κομοτηνή, πλην ελαχίστων αλλαγών που θα υπάρξουν λόγω των απουσιών που υπήρχαν την Κυριακή, θα παίξει στον τελικό της διοργάνωσης απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται σίγουρα ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος «κλείδωσε» τη θέση με τις εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει στα τελευταία ματς των Πειραιωτών (7 γκολ σε 5 αγώνες).

Μάλιστα, ο Μίτσελ αντιμετώπιζε τεράστιο δίλημμα για το αν πρέπει να χρησιμοποιήσει τον Έλληνα στράικερ ή τον Ραφίκ Τζεμπούρ, αλλά ο 24χρονος φορ του… έδειξε ποιον πρέπει να επιλέξει.

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία φορά που είχε σκοράρει ο Αλγερινός ήταν στις 3 Μαρτίου.

Την ίδια ώρα, ο «πιστολέρο» έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων που έχουν βρεθεί στο Καραϊσκάκη για να τον παρακολουθήσουν από κοντά και να σχηματίσουν μία πρώτη άποψη για την αξία του.

Μία από αυτές είναι η Φιορεντίνα (είναι σε θέση να διαθέσει αρκετά χρήματα) και μία ακόμη ιταλική ομάδα που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Μήτρογλου, ο οποίος παράλληλα βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Βόλφσμπουργκ και της Βέρντερ Βρέμης.

Πρόσφατα, όμως, ακούστηκε ότι και η Μονακό θέλει τον διεθνή φορ.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει φτάσει επίσημη πρόταση στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και πολλά θα εξαρτηθούν το καλοκαίρι, όταν θα πρέπει να ξεκαθαριστεί ο ρόλος που θα έχει ο παίκτης την επόμενη σεζόν που κατά γενική ομολογία αδικήθηκε τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: