Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Γεωργιάδης: «Λανθασμένη η αποχώρηση Δώνη»

Για την αποχώρηση Δώνη από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, μίλησε ο φίλος και κουμπάρος του Γιώργος Γεωργιάδης (του Σάββα), στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη σέντρα».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σίγουρα ότι αποχωρεί ένας προπονητής είναι δύσκολα για μία ομάδα. Το κλίμα δεν ήταν θετικό για το Γιώργο Δώνη εδώ και 2-3 μήνες από την αποχώρηση Γκαρσία και μετά, θεωρώ. Πιστεύω ότι ο Γεωργιάδης ήταν η καταλληλότερη επιλογή για να τον αντικαταστήσει» υπογράμμισε αρχικά.

Ενώ για την πορεία του Δώνη στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, τόνισε:«Ο Γιώργος ήταν από μικρό παιδί ΠΑΟΚ. Οι συγκυρίες το έφεραν και αγωνίστηκε σε άλλη ομάδα. Από τη στιγμή που συμφώνησε με τον «δικέφαλο» αφοσιώθηκε στην ομάδα. Πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι ανέβασε αρκετού νεαρούς παίκτες στην πρώτη ομάδα, τους εμπιστεύθηκε. Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να του δωθεί και άλλη πίστωση χρόνου. Η κίνηση απομάκρυνσής του ήταν λανθασμένη. Βέβαια, μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, ήταν δύσκολο να παραμείνει, αλλά θεωρώ ότι σημαντικό ρόλο έπαιξε και η αποχώρηση Γκαρσία».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: