Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Δύο αποχωρήσεις ανακοίνωσε η Χοφενχάιμ!!

Δύο αποχωρήσεις από την ομάδα ανακοίνωσε η διοίκηση της Χοφενχάιμ, αποδεικνύοντας πως ο σχεδιασμός της επόμενης περιόδου έχει ήδη ξεκινήσει.

Δύο αποχωρήσεις ανακοίνωσε η Χοφενχάιμ
Απομένουν ακόμα τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της Μπουντεσλίγκα και η Χοφενχάιμ βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αφού απέχει τρεις βαθμούς από την… παραμονή της στην πρώτη κατηγορία. Αυτό, ωστόσο, δεν εμποδίζει τους διοικούντες να κάνουν τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, αν και δεν γνωρίζουν σε ποια κατηγορία θα βρίσκεται η ομάδα τους του χρόνου.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης της Χοφενχάιμ, έχει ήδη αποφασιστεί η αποχώρηση δύο παικτών. Του Βραζιλιάνου Κρις, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει το καλοκαίρι και δεν πρόκειται να ανανεωθεί και του Ιάπωνα Κατάσι Ουζάμι, ο δανεισμός του οποίου λήγει και θα επιστρέψει στην Γκάμπα Οζάκα.

Το μέλλον του Κρις έμοιαζε προδιαγεγραμμένο, αφού μέχρι τώρα ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός δεν έχει καμία συμμετοχή στο πρωτάθλημα με τη Χοφενχάιμ. Αντίθετα η παρουσία του Ουζάμι ήταν καλύτερη, αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις της Οζάκα, προκειμένου να παραχωρήσει με μεταγραφή τον 21χρονο Ιάπωνα επιθετικό μέσο, δεν μπορούν να καλυφθούν από τη διοίκηση της Χοφενχάιμ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: