Τρίτη 30 Απριλίου 2013

«Δεν με ξεγελά ο Ολυμπιακός»

Δεν ξεγελιέται ο Σάκης Τσιώλης από την εικόνα που έχει δείξει ο Ολυμπιακός στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό ενόψει του τελικού του Κυπέλλου.

«Δεν με ξεγελά ο Ολυμπιακός»
Ο Αστέρας Τρίπολης είναι έργο Σάκη Τσιώλη και ο Έλληνας τεχνικός απολαμβάνει τους καρπούς της δουλειάς του. Ο Καρδιτσιώτης τονίζει πως δεν τον ξεγελά η αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού ενόψει του τελικού του Κυπέλλου, τον χρίζει φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου αλλά είναι πανέτοιμος να τον αντιμετωπίσει.

Διαβάστε αποσπάσματα της συνέντευξης του Σάκη Τσιώλη στην εφημερίδα «Φως των Σπορ»:

Πόσο τοις εκατό πιθανότητες δίνεις στην ομάδα σου να σηκώσει το Κύπελλο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στον τελικό;


«Λόγω του ό,τι γνωρίζω καλά τις δύο ομάδες και γνωρίζω την ψυχολογία που επικρατεί, θα πω με το χέρι στην καρδιά την άποψη μου. Ο Ολυμπιακός είναι το ακλόνητο φαβορί όχι μόνο λόγω της κλάσης του αλλά και λόγω του ό,τι ο κόσμος του θα βάψει το ΟΑΚΑ κόκκινο, όμως βλέπω ένα ματς στον αγωνιστικό χώρο που θα είναι μοιρασμένο».

Αν ήταν οποιαδήποτε άλλη ομάδα αντίπαλος σας στον τελικό εκτός του Ολυμπιακού, θα έδινες περισσότερες πιθανότητες στον Αστέρα;

«Ναι, θα έδινα περισσότερες πιθανότητες στον Αστέρα, όχι χαριστικά αλλά λόγω της πορείας που κάνει και στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα, αποδεικνύει ότι είναι η 2η ομάδα στην Ελλάδα μετά τον Ολυμπιακό».

Σου δίνει ελπίδες η εικόνα του Ολυμπιακού στα τελευταία σημαντικά ματς με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης»;

«Εμένα δεν με ξεγελάει αυτή η εικόνα του Ολυμπιακού διότι ξέρω ότι στα ματς που δίνουν τίτλους ο Ολυμπιακός έχει άλλο κίνητρο και άλλο ενδιαφέρον. Σίγουρα το ότι τελείωσε το πρωτάθλημα νωρίς για τον Ολυμπιακό τον επηρέασε, αυτό όμως δεν πρέπει να μας ξεγελάει. Όταν βρεθεί ο Ολυμπιακός απέναντι σε τρόπαιο θα είναι διαφορετικός. Πάμε προετοιμασμένοι λοιπόν να αντιμετωπίσουμε τον καλύτερο δυνατό Ολυμπιακό!».

Ποιοι σου είχαν μιλήσει από τον Παναθηναϊκό;

«Επισήμως δεν μιλάω με άλλες ομάδες όταν είμαι σε μια ομάδα. Ανεπίσημα όμως έδειξαν το ενδιαφέρον τους και με τίμησαν άνθρωποι από το συμβούλιο του Παναθηναϊκού. Και όταν κλήθηκα να πάω να μιλήσω επισήμως, τους είπα ότι δεν θα ήταν ηθικό και τίμιο να το κάνω ενώ είμαι σε μία ομάδα στην οποία, θα το ξαναπώ, βγαίνω και πάω για καφέ με τον κ. Μπάκο, τον κ. Καϋμενάκη και τον κ. Μποροβήλο!».

Με τον Φορμίκα τι γίνεται, θα ξαναπαίξει μπάλα; Τι σοκ και αυτό.

«Το σημαντικότερο και από την πρόκριση στον τελικό και πανηγυρίζω για αυτό είναι ότι το παιδί δεν έχει πρόβλημα νευρολογικό, στο σώμα του δεν παρουσιάστηκε καμία παράλυση και αυτό σημαίνει ότι θα ξαναπαίξει μπάλα. Οι γιατροί μας είπαν ότι σε λίγους μήνες θα είναι εντάξει, το χτύπημα στον σπόνδυλο θα θρέψει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: