Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Απελπισμένος Μάριο με τους διαιτητές!!

Φρικτά παράπονα για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται από τους διαιτητές έκανε μετά το τέλος του αγώνα με την Κατάνια, ο Μάριο Μπαλοτέλι

Απελπισμένος Μάριο με τους διαιτητές
Ο «σούπερ Μάριο» μιλώντας στο Sky Sport Italia, εξήγησε πως ο τρόπος που τον αντιμετωπίζουν οι διαιτητές, συγκριτικά με τους υπόλοιπους συναδέλφους του είναι άδικος. Μάλιστα ο Μπαλοτέλι, που σημείωσε το 4ο γκολ των «ροσονέρι» απέναντι στην Κατάνια, αναφέρθηκε και στα πολλά χτυπήματα που δέχεται από τους αντιπάλους του, δείχνοντας απελπισμένος: «Δεν είναι φυσιολογικό να δέχομαι τόσες κλωτσιές και να μην σφυρίζουν τίποτα και όταν αντιδρώ και λέω μια κουβέντα να με τιμωρούν» είπε αρχικά ο Ιταλός στράικερ και στη συνέχεια ξέσπασε: «Δεν μπορώ να παίξω. Δεν γίνεται να λέω μισή κουβέντα και να μου δείχνουν κάρτα, ενώ άλλοι κάνουν ότι θέλουν».

Ο Μπαλοτέλι απάντησε και σε ερώτηση σχετικά με τις σκέψεις του Μπερλουσκόνι ν’ απομακρύνει τον Αλέγκρι: «Ο πρόεδρος μπορεί να σκέφτεται, αλλά και να κάνει αυτό που θέλει, ωστόσο εμείς ελπίζουμε να παραμείνει μαζί μας ο κόουτς».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: