Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Μεταγραφικές εξελίξεις στην Ισπανία!!

Μάνατζερ που λειτουργούν για λογαριασμό του Ολυμπιακού θα έχουν επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους εν όψει της επόμενης σεζόν.

Μεταγραφικές εξελίξεις στην Ισπανία
Επαφές για υποψήφιους στόχους του Ολυμπιακού θα υπάρξουν μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, παρότι η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ υποστηρίζει ότι κανείς δεν θα ασχοληθεί με τέτοια ζητήματα τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay από την Ισπανία, το επόμενο διάστημα μάνατζερ που ενεργούν για λογαριασμό των Πειραιωτών θα έχουν συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τον Μίτσελ.

Αρκετοί θεωρούν ότι ο Μαριάνο Αγκιλάρ (μάνατζερ του Ισπανού τεχνικού), ο οποίος έχει κάνει την πρώτη κουβέντα με τους αδερφούς Ντος Σάντος, και στη συνέχεια ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ (μάνατζερ του Ερνέτστο Βαλβέρδε), ο οποίος δουλεύει για τον υπόθεση του νεαρού άσου της Μπαρτσελόνα Β Ιλιε Σάντσεθ, είναι πιθανό να προχωρήσουν μεταγραφές για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν θα μείνει ο Ντέρεκ Μπόατενγκ και την ίδια ώρα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να πουληθεί το καλοκαίρι ο Φέισα, κάτι που θα αναγκάζει τον Μίτσελ να ψαχθεί για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου.

Ο Ιμπάνιεθ συνεργάζεται με τους Ορμπάιθ και Μαρκάνο, οι οποίοι όλα δείχνουν ότι θα φύγουν από τη Ρούμπιν Καζάν, αλλά στον Ολυμπιακό δεν έχουν αφήσει πολλά περιθώρια για τους δύο παίκτες, που πήγαν πολύ καλά την περσινή σεζόν.

Συζητήσεις μπορεί να υπάρξουν και για άλλους ποδοσφαιριστές, ίσως και για τον τερματοφύλακα (έχουν ακουστεί τα ονόματα του Ρούμπεν και του Αλβάρες), αλλά δεν φαίνεται να έχει προχωρήσει παραπάνω κάποια υπόθεση.

Από την πλευρά του, ο Μίτσελ εξετάζει τις περιπτώσεις παικτών που οι ομάδες τους κινδυνεύουν με υποβιβασμό, όπως η Θέλτα και η Λα Κορούνια.

Όσον αφορά τον Γιοβάνοβιτς και τον Σκέποβιτς, στον Ολυμπιακό δηλώνουν άγνοια και τονίζουν ότι όλα το συγκεκριμένο ζήτημα ασχολούνται ο Κοβάσεβιτς με τον Λορένθο, έχοντας επαφή με τον Ισπανό τεχνικό. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: