Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Τραυματίστηκε στους πανηγυρισμούς!!

Άτυχος στάθηκε ο Άλεξ Μάνινγκερ, καθώς τραυματίστηκε στο γόνατο κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών των συμπαικτών του μετά τη νίκη της Άουγκσμπουργκ επί της Στουτγάρδης με 3-0.

Τραυματίστηκε στους πανηγυρισμούς
Η ομάδα του βρισκόταν σε πολύ δύσκολη θέση και ο αγώνας με τη Στουτγάρδη είχε χαρακτηριστεί από όλους ως κομβικής σημασίας. Τελικά η νίκη της Άουγκσμπουργκ με 3-0 την κράτησε «ζωντανή» στην προσπάθειά της να αποφύγει τον υποβιβασμό, μια προσπάθεια που, όμως, ενδέχεται να κάνει χωρίς τον Άλεξ Μάνινγκερ.

Ο τερματοφύλακας της Άουγκσμπουργκ στάθηκε άτυχος, αφού τραυματίστηκε στο γόνατο, τη στιγμή που έτρεχε προς το μέρος των οπαδών της ομάδας του, προκειμένου να πανηγυρίσουν όλοι μαζί τη σπουδαία επιτυχία. Ο ίδιος ο Μάνινγκερ δήλωσε πως αισθάνθηκε ένα τράβηγμα στο γόνατο, το οποίο του προκάλεσε έντονο πόνο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών κάνουν λόγο για πρόβλημα σε τένοντα του γονάτου, το οποίο αν αποδειχτεί σοβαρό, ενδέχεται να στοιχίσει στον Μάνινγκερ την παρουσία του από τα τελευταία, κρίσιμα για το μέλλον της Άουγκσμπουργκ, παιχνίδια της χρονιάς.

Σύμφωνα με το ιατρικό τιμ της ομάδας, απαιτείται να περάσουν 48 ώρες για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, από τις οποίες θα φανεί η σοβαρότητα της κατάστασης. Συνεπώς, το απόγευμα της Δευτέρας ο Άλεξ Μάνινγκερ θα γνωρίζει πόσο του κόστισε ο πανηγυρισμός.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: