Τρίτη 30 Απριλίου 2013

«Ολόψυχα δίπλα στον Μελισσανίδη»

Ο μόνος δρόμος που μοιάζει να υπάρχει για το μέλλον της ΑΕΚ είναι η πρωτοβουλία Μελισσανίδη. Και το (ένδοξο) παρελθόν της, όπως εκφράζεται από τους παλαιμάχους, τάσσεται επίσης στο πλευρό του.

«Ολόψυχα δίπλα στον Μελισσανίδη»
Παρόντες στη συστράτευση της ΑΕΚτζήδικης κοινωνίας γύρω από την πρωτοβουλία του Δημήτρη Μελισσανίδη δήλωσαν οι παλαίμαχοι του συλλόγου.

Με ανακοίνωσή τους οι μεγάλες δόξες της «Ένωσης» εκφράζουν την «απερίφραστη, ολόψυχη και ομόφωνη» στήριξή τους στις προσπάθειες του πρώην ιδιοκτήτη.

Εύχονται, δε, να στεφθούν με επιτυχία, ώστε γρήγορα να ξαναδούν την ομάδα τους να μεγαλουργεί στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Αναλυτικά η ανακοίνωση των παλαιμάχων

«Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές που περνάει η ομάδα μας, στιγμές που αναμφίβολα αποτελούν την δυσκολότερη στιγμή στην ένδοξη ιστορία της, εμείς ως σύνδεσμος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, με αίσθημα ευθύνης δηλώνουμε απερίφραστα, ολόψυχα και ομόφωνα την συμπαράστασή μας στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Είθε να στεφθούν με απόλυτη επιτυχία όλες οι προσπάθειές του για την αναγέννηση του συλλόγου μας. Όλοι οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είμαστε στο πλάι του και στηρίζουμε το δημιουργικό του έργο. Με την ευχή πάντα να δούμε ξανά την αγαπημένη μας ομάδα να μεγαλουργεί μέσα στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Υ.Γ. Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Παλαίμαχο άσο της ΑΕΚ, Κώστα Νεστορίδη, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα την προεδρία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: