Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Θετικός για Σούλη

Κερδίζει πόντους ο 46χρονος τεχνικός εφόσον παραμείνει η διοίκηση Σκόρδα
Στις σκέψεις του Λάμπρου σκόρδα είναι να διατηρήσει τον Έλληνα τεχνικό εφόσον εκλεγεί.
Η γενική συνέλευση του περασμένου Σαββάτου άνοιξε και επισήμως την προεκλογική διαδικασία στην ΠΑΕ με ορίζοντα την 25η Μαΐου όταν θα προκύψει η νέα διοίκηση στην Αλκμήνης. Προς το παρόν, παρότι στην ατμόσφαιρα υπάρχει η αίσθηση ότι θα υπάρξουν και άλλα ψηφοδέλτια, η μοναδική πρόταση που έχει εκφραστεί είναι από τον Λάμπρο Σκόρδα. Διατείνεται ότι έχει πλάνο ακόμη και αν αποτύχει το άρθρο 99 και βασίζεται στις συμφωνίες με τους ποδοσφαιριστές και όχι με το Δημόσιο στο οποίο βασίστηκε η αίτηση του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Στο πλάνο που έχει να κάνει με το αγωνιστικό, στις προθέσεις του Λάμπρου Σκόρδα όπως αναφέρει σήμερα η «SportDay» είναι να κρατήσει τον Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο. Για τον 46χρονο τεχνικό υπάρχει εκτίμηση από την προσωρινή διοίκηση και του πιστώνεται μεγάλο μέρος της επιτυχίας να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία.

Στα θετικά του συγκαταλέγεται η αλλαγή του κλίματος στα αποδυτήρια, το ότι κέρδισε τους παίκτες και ότι διαχειρίστηκε άψογα την δύσκολη κατάσταση που παρέλαβε, διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες που προεξοφλούσαν την αποτυχία του. Ο Παπαδόπουλος έχει το πλεονέκτημα ακόμη ότι γνωρίζει τα ελληνικά δεδομένα και φυσικά έχει πλέον ξεκάθαρη άποψη για το υλικό της ομάδας και τις προσθαφαιρέσεις που πρέπει να γίνουν ενώ και το κασέ του δεν είναι υψηλό. Στις προθέσεις του Σκόρδα, εφόσον πάρει το χρίσμα είναι διατηρήσει τον βασικό κορμό της ομάδας και τους περισσότερους νεαρούς παίκτες και να προχωρήσει στις απαραίτητες προσθήκες. allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: