Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Όταν η Ρεάλ έριξε «πεντάρα» στη Ντόρτμουντ! (video)

Στις 19 Αυγούστου 2009 η Ρεάλ Μαδρίτης είχε επικρατήσει με σκορ 5-0 της Ντόρτμουντ. Ένα τέτοιο σκορ ονειρεύονται οι οπαδοί της «βασίλισσας» και θα επιχειρήσουν ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η παρέα του.

Λόγους για να ελπίζουν σε ανατροπή του εις βάρος τους αποτέλεσμα (4-1) του πρώτου αγώνα με την Ντόρτμουντ ψάχνουν στη Ρεάλ Μαδρίτης εν όψει του επαναληπτικού ματς της ημιτελικής φάσης του Champions League.

Ωστόσο, έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από τη μοναδική… ελπίδα της «βασίλισσας» να προκριθεί στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ήταν Αύγουστος του 2009, οι «μερένχες» ολοκλήρωναν το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους, με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι στον πάγκο και σε γενικές γραμμές είχαν πάει καλά (ισοπαλία με την Αλ Ιτιχάντ, μία ήττα από τη Γιουβέντους και πέντε νίκες).

Στη Μαδρίτη είχαν μόλις φτάσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Κακά, ο Καρίμ Μπενζεμά και ο Τσάμπι Αλόνσο, οι οποίοι είχαν δώσει άλλον αέρα στη Ρεάλ.

Η Μπορούσια φιλοξενούσε την «βασίλισσα», όμως εκείνη δεν σεβάστηκε την οικοδέσποινα και την φιλοδώρησε με πέντε… τεμάχια.

Αυτή ήταν η δεύτερη σεζόν του Γιούργκεν Κλοπ στο Βεστφάλεν, όπου πλέον δεν έχει τα ίδια πρόσωπα να παρατάξει την ομάδα του.

Τότε την «κίτρινη» εστία είχε υπερασπιστεί ο Βαϊντενφέλερ, αμυντικοί ήταν οι Σούμποτις και Σαντάνα (στο δεύτερο έπαιξε ο Χούμελς), οι Σμέλτσερ, Κούμπα, Γκρόσκροϊτς, Σαχίν και Μπέντερ.

Ωστόσο, τότε δεν ήταν ούτε ο Γκουντογκάν, Γκέτσε, Ρόις και Λεβαντόφσκι, οι οποίοι είδαν από την τηλεόραση το ματς. Πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: