Τρίτη 30 Απριλίου 2013

«Εμείς θα συμπαρασταθούμε στην ομάδα μας»

Με ανακοίνωσή τους, οι φίλοι του Πανιωνίου ξεκαθαρίζουν πως θα είναι στο πλευρό της «αρρώστιας» τους στο ματς με τον Ολυμπιακό, παρά το γεγονός πως θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

«Εμείς θα συμπαρασταθούμε στην ομάδα μας»
Την Τρίτη ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την Α1 και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Ωστόσο, οι «πάνθηρες» με ανακοίνωσή τους… έδωσαν ραντεβού έξω από το κλειστό, ούτως ώστε να συμπαρασταθούν στις προσπάθειες της «αρρώστιας» του.

Επιπλέον έθεσαν τους υπευθύνους της ΚΑΕ προ των ευθυνών τους για το γεγονός πως η έφεση που έχει ασκηθεί για την ανατροπή της απόφασης είναι ακόμη… στο περίμενε.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Το να μη θέλει το κατεστημένο του μπάσκετ να υπάρχει Πανιώνιος κόσμος στον αγώνα με τον ολυμπιακό, δεν μας κάνει εντύπωση.

Το να μη προσπαθεί όμως η δική μας ΚΑΕ, με όλες της τις δυνάμεις, να γίνει άλλος ένας αγώνας διαφήμιση για το μπάσκετ μπροστά στο κοινό του, το θεωρούμε απαράδεκτο.

Θέτουμε τους υπεύθυνους της ΚΑΕ προ των ευθυνών τους για το τρόπο χειρισμού της έφεσης που... ακόμα περιμένουμε να εκδικαστεί και ενημερώσουμε ότι όποιος δεν σέβεται την αρρώστια μας να βλέπουμε την ομάδα μας θα μας βρίσκει από εδώ και πέρα μπροστά του.

Εμείς θα είμαστε έξω από το κλειστό από τις 5 για να συμπαρασταθούμε στην ομάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: