Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Η μεγαλύτερη… ζαριά για ΠΑΟΚ!!

Το ρίσκο στον «Δικέφαλο» πριν τα πλέι οφ, η οικονομική χασούρα και το... ταρακούνημα. Γιατί ο Ιβάν Σαββίδης τα παίζει όλα ή τίποτα; «Ντου στα Αποδυτήρια» μετά την αλλαγή προπονητικού σκηνικού στον ΠΑΟΚ εν όψει των πλέι οφ!

Αυτή είναι σίγουρα μια μεγάλη… ζαριά, τρόπος του λέγειν, για τον ΠΑΟΚ. Με την έννοια ότι μια αλλαγή προπονητή πριν τα πλέι οφ έχει σίγουρα αρκετή δόση ρίσκου. Μην ξεχνάμε ότι αν ο Δικέφαλος δεν καταφέρει να πάρει την πρωτιά, τότε θα έχει και οικονομική χασούρα, αφού δεν θα συμμετάσχει στα προκριματικά τσάμπιονς λιγκ.


Όχι καλή απόδοση
Η κατάσταση, πάντως, στον ΠΑΟΚ ήταν ούτως ή άλλως προβληματική. Η ομάδα δεν είχε καλή απόδοση και γι’ αυτό αποκλείστηκε από τον Αστέρα Τρίπολης στο κύπελλο.
Δεν ικανοποίησε
Μην ξεχνάμε ότι αυτό ήταν το πρώτο μεγάλο στοίχημα για τον Δώνη. Η παρουσία του ΠΑΟΚ στον τελικό, έτσι ώστε να κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό. Τελικά, ο Αστέρας ήταν καλύτερος και προκρίθηκε, αφού ο ΠΑΟΚ δεν ικανοποίησε σε κανένα από τα δυο ματς.
Είχε ραγίσει
Κι ακριβώς επειδή το γυαλί με τον Δώνη είχε ραγίσει με την απομάκρυνση Γκαρσία, ήρθε και ο αποκλεισμός στο κύπελλο κι έδεσε το γλυκό.
Να τους ταρακουνήσει
Η απόφαση, λοιπόν, ήταν το διαζύγιο με τον προπονητή. Και η ανάληψη καθηκόντων μέχρι το φινάλε της σεζόν από τον Γεωργιάδη. Είναι φανερό, δηλαδή, ότι η διοίκηση του ΠΑΟΚ θέλει πάνω απ’ όλα να ταρακουνήσει τους ποδοσφαιριστές. Να προκαλέσει ένα σοκ, όπως λέμε, στα αποδυτήρια, εν όψει των δύσκολων αγώνων που έρχονται.
Το πιστεύει
Μην ξεχνάμε ότι μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει ένα μικρό βαθμολογικό προβάδισμα στα πλέι οφ, όμως ο Αστέρας Τρίπολης έχει αρχίσει να πιστεύει ότι μπορεί να πάρει αυτός το εισιτήριο για το τσάμπιονς λιγκ.
Από το αποτέλεσμα
Θα φανεί, λοιπόν, εκ του αποτελέσματος αν τελικά αυτή η κίνηση αποδειχθεί σωστή. Αν, δηλαδή, ο ΠΑΟΚ αλλάξει εικόνα στο γήπεδο και δείξει καλύτερη αγωνιστική συμπεριφορά, τότε το ταρακούνημα έπιασε τόπο. Αν όχι, τότε ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει την σεζόν με άδεια χέρια. Χωρίς κύπελλο και εισιτήριο τσάμπιονς λιγκ.Πηγή:sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: