Τρίτη 30 Απριλίου 2013

«Γιατί δεν έγινε στη Λεωφόρο το μπαράζ;»

Με ανακοίνωση σε ειρωνικό ύφος οι οργανωμένοι οπαδοί της SKODA Ξάνθης πήραν θέση στην απόφαση της Σούπερ Λίγκας να ορίσει ως έδρα του μπαράζ με τον Παναθηναϊκό το γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

«Γιατί δεν έγινε στη Λεωφόρο το μπαράζ;»
Η απόφαση της Σούπερ Λίγκας να πραγματοποιηθεί ο αγώνας μπαράζ του Παναθηναϊκού με την ΣΚΟΝΤΑ Ξάθνη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης προκάλεσε την έντονη αντίδραση των οπαδών της ακριτικής ομάδας.

Αυτή την εξέφρασαν μέσω μιας ανακοίνωσης που εξέδωσαν στην οποία με αρκετά ειρωνικό ύφος αναφέρουν: «Γιατί δεν έγινε στη Λεωρόρο…»


Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της SKODA Ξάνθης:

«Εμείς οι οργανωμένοι οπαδοί της Ξάνθης για να βγάλουμε από την δύσκολη θέση τους αρμόδιους της Σούπερ Λίγδας έχουμε έτοιμη λύση. Την διεξαγωγή του αγώνα μπαράζ στην παιχνιδομηχανή PlayStation, δίνοντας το δικαίωμα στις ομάδες να κάνουν μεταγραφές του τύπου Messi, Cristiano Ronaldo, Imbrahimovic. Διαιτητής ας οριστεί ο mr Twitter.

Ευχαριστούμε του ιθύνοντες του Ελληνικού ποδοσφαίρου που προσπαθούν τόσο πολύ για την ισονομία, την ισότητα και την αμεροληψία του.

ΥΓ.1 Η μεγάλη μας απορία είναι γιατί δεν έγινε απευθείας στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

ΥΓ.2 Μήπως οι λόγοι που ο αγώνας δεν γίνετε στην ουδέτερη Λάρισα έχει να κάνει με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η αντίπαλη ομάδα; Ευχαρίστως να κάνουμε έρανο.

Και στην Γη του Πυρός να γίνει το μπαράζ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΥΡΩΠΗ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: