Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Εγκώμια Ρότζερς σε Κουτίνιο!!

Το εγκώμιο του Φιλίπ Κουτίνιο έπλεξε για ακόμα μία φορά ο προπονητής της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, αποκαλύπτοντας το… μυστικό της επιτυχίας του νεαρού Βραζιλιάνου.

Εγκώμια Ρότζερς σε Κουτίνιο
Χρειάστηκε να περάσουν μόλις τρεις μήνες για να πείσει τον προπονητή του, Μπρένταν Ρότζερς, αλλά και τους συμπαίκτες του, πως πρόκειται για ένα σπουδαίο ταλέντο με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης. Ο Φιλίπ Κουτίνιο μοιάζει… αναγεννημένος στην Αγγλία και με κάθε εμφάνισή του με τη φανέλα της Λίβερπουλ προκαλεί τον ενθουσιασμό στους καινούργιους του οπαδούς, οδηγώντας, παράλληλα τους οπαδούς της Ίντερ στον… ψυχίατρο.

Για τον Κουτίνιο μίλησε ο Ρότζερς με τα καλύτερα λόγια και αποκάλυψε τους λόγους της επιτυχίας του. «Ο Κουτίνιο είναι νεαρός, αλλά πολύ ώριμος. Δουλεύει πολύ σκληρά καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, με ταπεινότητα και προσήλωση στις οδηγίες που του δίνω, τόσο εγώ, όσο και οι έμπειροι συμπαίκτες του. Τα αποτελέσματα μπορούν να τα δουν όλοι. Σε κάθε αγώνα παρουσιάζεται καλύτερος, δείχνοντας πως έχει προσαρμοστεί πλήρως στη νέα του ομάδα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Οι προοπτικές του είναι σπουδαίες και το μέλλον του ανήκει», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Λίβερπουλ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: