Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Ονειρεύονται clasico τελικό!!

Σε ένα κατάστημα της Μαδρίτης ο ιδιοκτήτης έφτιαξε δύο φανέλες της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα, δείχνοντας πόσο θέλουν οι Ισπανοί να δουν έναν clasico τελικό στο Champions League.

Ονειρεύονται clasico τελικό
Στους ρυθμούς των επαναληπτικών αγώνων της ημιτελικής φάσης του Champions League κινούνται στην Ισπανία.

Όλοι θα ήθελαν έναν τελικό ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα, οι οποίες όμως βρίσκονται σε δύσκολη θέση μετά τα αποτελέσματα των πρώτων ματς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Λίγες ώρες πριν από το κρίσιμο παιχνίδι των «μερένχες» με την Ντόρτμουντ, σε ένα κατάστημα της ισπανικής πρωτεύουσας υπήρχαν οι φανέλες της Ρεάλ και της «Μπάρτσα».

Πάνω σε αυτές έγραφαν «εμείς» (πως οι Ισπανοί θα φτάσουν στο Γουέμπλεϊ) και αναγραφόντουσαν τα σκορ που χρειάζονται για να μπορέσουν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή: το 3-0 της Ρεάλ Μαδρίτης και το 5-0 που χρειάζεται η Μπαρτσελόνα για να προκριθεί έναντι της Μπάγερν Μονάχου.

Πλέον στην Ισπανία περιμένουν ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι να πάρουν στις πλάτες τις ομάδες τους και να απολαύσουν οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι έναν… clasico τελικό στις 25 Μαΐου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: