Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Η «εισβολέας» της Bundesliga αποκαλύπτεται!!

Η φίλαθλος που εισέβαλε στον αγώνα της Μπάγερν με τη Φράιμπουργκ κι έκανε μίνι-στριπτίζ αποκαλύπτεται στον γερμανικό Τύπο.

Η «εισβολέας» της Bundesliga αποκαλύπτεται
Σε έναν μάλλον βαρετό αγώνα, όπως αυτός της Μπάγερν με τη Φράιμπουργκ (1-0) το Σάββατο, μία φίλαθλος έδωσε έναν διαφορετικό τόνο εισβάλλοντας στον αγωνιστικό χώρο και αφαιρώντας την μπλούζα της.

Η Bild εντόπισε τη νεαρά και εκείνη… αποκαλύφθηκε. Πρόκειται για την 26χρονη Ναντίνε, η οποία εργάζεται σε εστιατόριο. Όπως αποκάλυψε, είχε κερδίσει σε διαγωνισμό δέκα εισιτήρια για τον αγώνα και πήγε να τον παρακολουθήσει με την παρέα της.

«Δεν ήταν στοίχημα. Το έκανα για πλάκα. Καθόμασταν πίσω από τον πάγκο της Μπάγερν και τότε είπα σε έναν φίλο μου: ‘Μπαίνουμε στο γήπεδο;’. Εκείνος δεν ήθελε και του είπα ‘Αφού δεν θες εσύ, θα το κάνω εγώ’», τόνισε η κοπέλα που αντιμετωπίζει προβλήματα με τη δικαιοσύνη μετά από αυτή την ενέργειά της.

Ο προπονητής της Μπάγερν, Γιουπ Χάινκες, είχε δηλώσει μετά το ματς πως η εισβολέας έδειξε σε καλή φυσική κατάσταση. Και δεν είναι τυχαίο, καθώς έπαιζε για 16 χρόνια ποδόσφαιρο!



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: