Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Θέλει Σανέ η Άντερλεχτ!!

Ο Σαλίφ Σανέ της Νανσί είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων της Άντερλεχτ για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της ομάδας, σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από το Βέλγιο.

Θέλει Σανέ η Άντερλεχτ
Ξεκίνησε την καριέρα του το 2010 στη Μπορντό, στην οποία δεν κατάφερε να καθιερωθεί, με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός στη Νανσί το 2011. Η πορεία του εκεί ήταν ανοδική, κάτι που ανάγκασε τους ανθρώπους του συλλόγου να αποκτήσουν τα δικαιώματά του την αμέσως επόμενη χρονιά. Ο Σαλίφ Σανέ, σύμφωνα με πληροφορίες του βελγικού Τύπου, αναμένεται να αλλάξει ξανά φανέλα και να μεταγραφεί στην Άντερλεχτ.

Οι άνθρωποι του βελγικού συλλόγου θέλουν να ενισχύσουν την αμυντική γραμμή της ομάδας και ο πανύψηλος αμυντικός της Νανσί μοιάζει η καταλληλότερη λύση. Στα υπέρ του 23χρονου ποδοσφαιριστή είναι η ικανότητά του να καλύπτει με επιτυχία και το χώρο του κέντρου, κάτι που έχει κάνει αρκετές φορές στη γαλλική ομάδα.

Η Άντερλεχτ αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στη Νανσί, η απάντηση της οποίας, όμως, δεν μπορεί να προβλεφθεί. Η γαλλική ομάδα δεν έχει ακόμα κάνει γνωστές της προθέσεις της, ούτε και το ποσό που αξιώνει για να τον παραχωρήσει. Πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: