Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Ερωτοκρίτου: «Το άξιζε το ΑΠΟΕΛ»

Πανευτυχής αλλά και δικαιωμένος, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Φοίβος Ερωτοκρίτου, μιλώντας στον Super ΣΠΟΡ FM Κύπρου, μετά την εξασφάλιση του πρωταθλήματος

Ερωτοκρίτου: «Το άξιζε το ΑΠΟΕΛ»
Ο ισχυρός άνδρας του ΑΠΟΕΛ τόνισε πως η ομάδα του άξιζε τον τίτλο. Ξεκαθάρισε πως τη νέα σεζόν θα υπάρξει μειωμένο μπάτζετ, ενώ ήταν αινιγματικός για το μέλλον του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της ομάδας.

«Η κατάκτηση του τίτλου μας κάνει να αισθανόμαστε χαρά και δικαίωση μετά από όσα έγιναν από την αρχή της σεζόν. Πιστεύω ότι τελικά πήραμε αυτό που μας άξιζε, ασχέτως των προβλημάτων. Εγιναν πολλά φέτος, όμως ανήκουν στο παρελθόν, και βλέπουμε το μέλλον. Θα είναι πραγματικά δύσκολη, λόγω της οικονομικής κρίσης. Το μπάτζετ μας θα είναι μειωμένο, αφού η νέα τάξη πραγμάτων επηρεάζει και το ποδόσφαιρο».

Για την μερίδα οπαδών που δημιουργεί προβλήματα ο Φοίβος Ερωτοκρίτου είπε: «Δυστυχώς είναι ένα πρόβλημα διαχρονικό, που έχει τρομερή έξαρση τον τελευταίο καιρό. Κάναμε προσπάθειες, είχαμε συναντήσεις με τους οργανωμένους αλλά δυστυχώς υπάρχει μια μερίδα που είναι ανεξέλεγκτη. Πρέπει να λάβουμε μέτρα διαφορετικά θα είναι η καταστροφή του ΑΠΟΕΛ».

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, έριξε πάντως το μπαλάκι στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς το μπαλάκι για τη συνέχεια της συνεργασίας των δύο πλευρών: «Αυτό θα το απαντήσει ο προπονητής. Είμαι σίγουρος ότι ο κύριος Γιοβάνοβιτς τις επόμενες ημέρες θα το απαντήσει. Δεν είναι πρόθεση μου να λέω δημόσια τι λέω προσωπικά με τον προπονητή. Εξάλλου, ο προπονητής δήλωσε ότι με το τέλος της χρονιάς θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. Τώρα που είμαστε πρωταθλητές, μας περιμένει δουλειά στον προγραμματισμό, και θα πρέπει να γνωρίζουμε τι θα γίνει με το θέμα». Πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: