Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Οι Τούρκοι θέλουν Έλληνα δάσκαλο!

Ένα αποκλειστικό θέμα που τα σπάει παρουσιάζει ο sportdog! Ποιον Έλληνα άσο έχει πλευρίσει η τουρκική ομοσπονδία για να αναλάβει προπονητής στην εθνική τους ομάδα;

Ο πραγματικός σεβασμός για τους αθλητές κερδίζεται μέσα στο γήπεδο και αυτό ακριβώς έχει καταφέρει ο Φάνης Γκέκας στην Τουρκία. Μπορεί να μη συγκαταλέγεται ανάμεσα στο πολύ μεγάλα ονόματα που αγωνίζονται στο γειτονικό πρωτάθλημα, μπορεί να μη βρίσκεται σε ομάδα που πρωταγωνιστεί, όμως με τα 10 του τέρματα σε 11 παιχνίδια, ο Έλληνας επιθετικός έχει αναγκάσει τους Τούρκους να υποκλίνονται στην αξία του. Και όχι μόνο…

Ουσιαστικά θέλουν να τον κρατήσουν για πολλά χρόνια κοντά τους, ακόμη και μετά το τέλος της καριέρας του. Πώς θα γίνει αυτό; Οι άνθρωποι της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Τουρκίας έχουν ήδη βρει τον τρόπο ώστε να συνεχίσουν να εκμεταλλεύονται το σπάνιο ταλέντο του Γκέκα στο γκολ, τοποθετώντας τον στο προπονητικό τιμ των μικρών εθνικών τους ομάδων!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του σκύλου, οι Τούρκοι έχουν αποφασίσει να προτείνουν στο Γκέκα να αναλάβει χρέη προπονητή στην εθνική παίδων της χώρας, με ειδικότητα στον επιθετικό τομέα. Θέλουν δηλαδή να είναι εκείνος που θα αναλάβει να διδάσκει στα νεαρά ταλέντα τους τη θέση του στράικερ.
Δεν ξέρουμε φυσικά τι θα αποφασίσει ο ίδιος και ποιες είναι οι προθέσεις του για το μέλλον. Το γεγονός όμως ότι σε μια χώρα που το χρήμα περισσεύει, ο Φάνης Γκέκας έχει εξελιχθεί στον απόλυτο "expert" του γκολ, σε σημείο ου να θεωρείται ο κατάλληλος για να γαλουχήσει την επόμενη γενιά επιθετικών, σίγουρα λέει πολλά.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: