Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Ερυθρόλευκες συμβουλές στη Ρεάλ για ανατροπή!!

Ο Βίκτορ Σάντσεθ, βοηθός του Μίτσελ στη Ρεάλ Μαδρίτης, μίλησε στην «As» για το πώς μπορεί να ανατρέψει το 4-1 απέναντι στη Ντόρτμουντ στον επαναληπτικό ημιτελικό του Champions League.

Ερυθρόλευκες συμβουλές στη Ρεάλ για ανατροπή
Ο Βίκτορ Σάντσεθ ήταν μέλος της Λα Κορούνια που στα προημιτελικά του Champions League το 2004 είχε κάνει τη μεγάλη ανατροπή νικώντας με 4-0 τη Μίλαν στο «Ριαθόρ» και ακυρώνοντας το 4-1 του πρώτου αγώνα.

Πλέον, ως βοηθός του Μίτσελ στον Ολυμπιακό αλλά και πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, έδωσε τις συμβουλές του στη Ρεάλ Μαδρίτης εν όψει του επαναληπτικού ημιτελικού με τη Ντόρτμουντ, μετά το 4-1 της Βεστφαλίας.

«Για να ανατρέψεις ένα τέτοιο σκορ το πιο σημαντικό πράγμα είναι η ψυχολογία», δήλωσε στην «As». «Όταν έχεις χάσει με τόση διαφορά είσαι απογοητευμένος, αλλά μπορείς να τα καταφέρεις. Η Λα Κορούνια είχε τότε νοοτροπία νικητή και τα κατάφερε. Όπως τέτοια νοοτροπία έχει και η Ρεάλ, μία ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία. Είναι στα γονίδιά της. Πρέπει να ελπίζεις πάντα, έστω κι αν είναι δύσκολο. Μία ομάδα με την ποιότητα της Ρεάλ, αν έχει και την πίστη πως μπορεί να τα καταφέρει και τη βοήθεια του κόσμου μπορεί να φτάσει στην ανατροπή», πρόσθεσε.

Όσο για το γρήγορο γκολ, που πολλοί ζητούν για να βάλουν τις πρώτες βάσεις για μία τέτοια ανατροπή, σύμφωνα με τον Βίκτορ Σάντσεθ δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός. «Δεν πρέπει να κοιτάζεις τόσο πολύ το χρόνο. Εμείς στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Πανθρακικό πετύχαμε τέσσερα γκολ σε εννιά λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Σε 90 λεπτά η Ρεάλ θα κάνει αρκετές ευκαιρίες, αλλά πρέπει να τις αξιοποιήσει. Δεν έχει τόση σημασία το λεπτό που θα σκοράρεις, αρκεί να τα καταφέρεις», τόνισε.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: