Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Στο Μπερναμπέου η αποκαθήλωση Μουρίνιο;

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δεν αποκλείεται να γίνει σε λίγες ώρες από τώρα στο ματς με την Ντόρτμουντ και, μάλιστα, μέσα στο Μπερναμπέου η αποκαθήλωση του Μουρίνιο! Η τεσσάρα στο πρώτο ματς από την Ντόρτμουντ ήταν πολύ βαριά. Ειδικά αν προστεθεί στην απώλεια του πρωταθλήματος, αφού η Ρεάλ πέταξε λευκή πετσέτα πριν καν τα Χριστούγεννα, με την Μπαρτσελόνα να εξασφαλίζει από νωρίς τον τίτλο.

Είναι βαρύ, πολύ βαρύ για έναν Μουρίνιο, που έχει κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του με ομάδες μικρότερου βεληνεκούς από την βασίλισσα, να βρίσκεται τρία χρόνια στην Ρεάλ και να έχει πάρει μόλις ένα πρωτάθλημα και κανένα τσάμπιονς λιγκ. Ούτε γίνεται να χρυσώσει το χάπι με κύπελλα Ισπανίας. Ποιος θα φανταζόταν ότι ο Μουρίνιο δεν θα γευόταν άλλες επιτυχίες στον πάγκο μιας Ρεάλ Μαδρίτης;

Αν, λοιπόν, το παλέψει η Ρεάλ για να κάνει την μεγάλη ανατροπή, τότε θα είναι τουλάχιστον ένα συν για τον Μουρίνιο στο φινάλε του στην Μαδρίτη. Αν, όμως, γίνει πάλι κανένα πατατράκ με διπλό της Ντόρτμουντ, τότε θα είναι η απόλυτη αποκαθήλωση.

Και, φυσικά, αν καταφέρει να ανατρέψει το σε βάρος της Ρεάλ σκορ, τότε θα αποδείξει πως παραμένει πολύ σκληρός για να «πεθάνει» και ότι έχει το μαγικό ραβδάκι… Θα μπορέσει, όμως, να μείνει κι αυτή τη φορά ζωντανός στο παιχνίδι του τσάμπιονς λιγκ; Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε!
Πηγή:sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: