Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Επαναπατρίζεται ο Μούτου!

Στη Ρουμανία αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Άντριαν Μούτου, αφού η Στεάουα Βουκουρεστίου φέρεται έτοιμη να του καταθέσει πρόταση το ερχόμενο καλοκαίρι.

Επαναπατρίζεται ο Μούτου
Από την ηλικία των 21 ετών αγωνίζεται μακριά από την πατρίδα του, έχοντας παίξει για χρόνια στην Ιταλία. Μετά από κάποια σύντομα περάσματα από την Αγγλία και τη Γαλλία, ο Άντριαν Μούτου είναι έτοιμος να επαναπατριστεί, αφού σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από τη Ρουμανία, η Στεάουα Βουκουρεστίου είναι έτοιμη να του καταθέσει πρόταση συνεργασίας.

Η παρουσία του Μούτου στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Αζαξιό είναι αρκετά καλή, αφού σε 24 αγώνες έχει σκοράρει 10 φορές. Μια επίδοση που έχει πείσει τους ανθρώπους της Στεάουα, πως ο συμπατριώτης τους, παρά την ηλικία του, είναι ακόμα σε θέση να προσφέρει αγωνιστικά στο σύλλογο.

Οι προθέσεις, πάντως, του 34χρονου Άντριαν Μούτου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, αν και οι περισσότεροι δείχνουν βέβαιοι πως ο πρώην επιθετικός της Φιορεντίνα και την Ίντερ, θα αποδεχτεί την προσφορά της Στεάουα και θα επιστρέψει στην πατρίδα του το ερχόμενο καλοκαίρι. Πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: