Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Τα δεδομένα για τον Στοχ!!

Οι Τούρκοι επιμένουν για τον Μίροσλαβ Στοχ και τον Ολυμπιακό με τον Σλοβάκο να έχει ως προτεραιότητά του την παραμονή του στην Φενερμπαχτσέ. Τον παίκτη θέλουν οι Ίντερ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Όσο και εάν επιμένουν οι γείτονές μας στα περί του Ολυμπιακού για τον Στοχ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου τα οικονομικά και τα αγωνιστικά δεδομένα καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη μία τέτοια μεταγραφή, ακόμα και στην περίπτωση που ο παίκτης έχει μπει στην ερυρόλευκη λίστα. Ο 23χρονος διεθνής Σλοβάκος χαφ, που το 2010 είχε υπογράψει το συμβόλαιό του με την Φενερμπαχτσέ, έχει ως πρώτη του επιλογή να μείνει στην Τουρκία και να παλέψει για την εκ νέου καθιέρωσή του στον σύλλογο.
Από την άλλη οι Σλοβάκοι μεταδίδουν πως οι Ίντερ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον παίκτη και θα μπορούσαν υπό προϋποθέσεις να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του. Την περασμένη σεζόν πάντως η μεταγραφή του είχε κόστος 12 εκατ. ευρώ ενώ φέτος, που ο Στοχ έχει χάσει θέση βασικού στην ομάδα του για να αποκτηθεί θα πρέπει ένας σύλλογος θα πρέπει να καταβάλλει από 6-7 έως 9 εκατ. ευρώ.
Πάντως έως τον Ιούνιο υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος. Στις αρχές εκείνου του μήνα ο Μίτσελ θα παραδώσει τις τελικές του εισηγήσεις κατόπιν ωρίμου σκέψεως και ακολούθως ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να κάνει το καλύτερο δυνατό στις μεταγραφές. Ένα πράγμα δεν έχει αλλάξει: κύριος άξονας των μεταγραφών για τους Πειραιώτες θα αποτελέσει η αγορά της Ισπανίας (Πριμέρα, Σεγκούντα Ντιβιζιόν και Β' ομάδες).

Πηγή:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: