Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Πιστός στη Λεβερκούζεν ο Κίσλινγκ!

Την άγνοιά του στις φήμες που τον θέλουν να αντικαθιστά τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, εξέφρασε ο Στέφαν Κίσλινγκ μιλώντας στο «Kicker».

Πιστός στη Λεβερκούζεν ο Κίσλινγκ
Η σίγουρη αποχώρηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι το ερχόμενο καλοκαίρι έχει αναγκάσει τους ανθρώπους της Μπορούσια Ντόρτμουντ να βρίσκονται σε συνεχή αναζήτηση του επιθετικού εκείνου, ο οποίος θα αντικαταστήσει επάξια τον Πολωνό. Τις τελευταίες μέρες ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Στέφαν Κίσλινγκ, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον φυσικό διάδοχο του Λεβαντόφσκι.

Ο επιθετικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν μίλησε στο γερμανικό «Kicker» και έδειξε να αγνοεί τις δηλώσεις του Κλοπ. «Κανείς δεν με έχει πλησιάσει, ούτε μου έχει γίνει κάποια πρόταση. Αυτά που φέρεται να είπε ο Κλοπ ενδέχεται να είναι απλές κουβέντες του προπονητή της Ντόρτμουντ και όχι μια έμμεση πρόταση. Εξάλλου εγώ δεν θέλω να φύγω από τη Λεβερκούζεν. Έχω υπογράψει πρόσφατα την επέκταση του συμβολαίου μου και πρόθεσή μου είναι να το τιμήσω», τόνισε ο Κίσλινγκ.

Ο Γερμανός επιθετικός, πάντως, δεν έκλεισε την… πόρτα στη Ντόρτμουντ. «Αν η ομάδα του Κλοπ ενδιαφέρεται για εμένα, θα πρέπει να πλησιάσει πρώτα τη διοίκηση της Λεβερκούζεν και έπειτα εμένα. Αν οι δύο σύλλογοι συμφωνήσουν, εγώ δεν μπορώ να κάνω πολλά, όσο κι αν θέλω να παραμείνω στη Μπάγερ. Επαναλαμβάνω πως είμαι πολύ καλά στη Λεβερκούζεν, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να αποκλείεις τίποτα», είπε με νόημα ο Στέφαν Κίσλινγκ.

Αυτό που φαίνεται βέβαιο είναι πως, μέχρι να βρεθεί ο διάδοχος του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, θα… παρελάσουν πολλά ονόματα για την επίθεση της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: