Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Υποσχέθηκε να επιστρέψει ο Ζανέτι!!

Βέβαιος πως θα ξεπεράσει το σοβαρό τραυματισμό του και θα επανέλθει στην αγωνιστική δράση, παρά την ηλικία του, εμφανίστηκε ο Χαβιέ Ζανέτι, μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Ίντερ.

Υποσχέθηκε να επιστρέψει ο Ζανέτι
Πριν από λίγες μέρες δήλωνε πως δεν σκέφτεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αφού παρά τα 40 του χρόνια, τα οποία συμπληρώνει το καλοκαίρι, νιώθει δυνατός και ικανός να παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο για έναν ακόμα χρόνο, τουλάχιστον. Ο Χαβιέ Ζανέτι, όμως, δεν υπολόγιζε την ατυχία, η οποία τον… συνάντησε την πιο ακατάλληλη στιγμή.

Ο σοβαρός τραυματισμός του κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ίντερ με την Παλέρμο, ενδέχεται να βάλει τέλος στη μεγάλη καριέρα του Αργεντινού, στερώντας, παράλληλα, από τους «νερατζούρι» το φυσικό τους ηγέτη σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο Ζανέτι, πάντως, φάνηκε αισιόδοξος, τόσο για την πορεία της ομάδας του, όσο και για την δική του, μιλώντας στο κανάλι της Ίντερ.

«Θα ξεπεράσω και αυτό το πρόβλημα. Να είστε σίγουροι πως θα κάνω τα πάντα, προκειμένου να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση. Όσα δήλωνα τον προηγούμενο καιρό, ισχύουν ακόμα. Ξέρω πως οι περισσότεροι περιμένουν να αποσυρθώ, μετά την ατυχία αυτή. Θα φροντίσω να τους διαψεύσω, όμως, αφού επιθυμία μου είναι να παίξω και πάλι ποδόσφαιρο. Η καριέρα μου δεν τελείωσε. Απλά θα αλλάξω... ελαστικά», είπε με πίστη και χιούμορ ο αρχηγός της Ίντερ, ξαφνιάζοντας τους δημοσιογράφους.

Η Ίντερ βρίσκεται σε δύσκολη θέση και κινδυνεύει να μείνει εκτός ευρωπαϊκών κυπέλλων. Ο Ζανέτι δεν θέλει ούτε να αναφέρει αυτό το ενδεχόμενο. «Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρουμε ένα εισιτήριο για την Ευρώπη. Ακόμα και χωρίς εμένα, ακόμα και χωρίς τόσους παίκτες οι οποίοι είναι τραυματισμένοι, η Ίντερ πρέπει να τερματίσει στις θέσεις που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ. Θα είναι μια μικρή παρηγοριά για τη δύσκολη χρονιά που κάναμε. Η ομάδα μου θα τα καταφέρει, είμαι σίγουρος», τόνισε ο Χαβιέ Ζανέτι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: