Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Πιέζει για Γιόβετιτς η Άρσεναλ!

Εντείνει τις προσπάθειές της η διοίκηση της Άρσεναλ προκειμένου να αποκτήσει τον Στέβαν Γιόβετιτς. Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από τη Φλωρεντία, η προσφορά των Άγγλων φτάνει στα 28 εκατ. ευρώ.

Πιέζει για Γιόβετιτς η Άρσεναλ
Για ακόμα ένα καλοκαίρι αναμένεται να είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα απασχολήσουν τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων σε όλη την Ευρώπη. Ο Στέβαν Γιόβετιτς αποτελεί μεταγραφικό στόχο πολλών ομάδων, τόσο εντός, όσο και εκτός Ιταλίας και μοιάζει δύσκολο να παραμείνει στη Φιορεντίνα και την επόμενη χρονιά.

Οι τελευταίες πληροφορίες που φτάνουν από τη Φλωρεντία κάνουν λόγο για ασφυκτικό… πρέσινγκ από την πλευρά της Άρσεναλ, προκειμένου να συμφωνηθεί η παραχώρηση του Μαυροβούνιου στην ομάδα του Λονδίνου. Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει εκφραστεί κατά καιρούς με τα καλύτερα λόγια για την αξία του επιθετικού των «βιόλα», τον οποίο θεωρεί απαραίτητο για την ομάδα που θέλει να «χτίσει» την επόμενη χρονιά. Για το λόγο αυτό, ο Γάλλος τεχνικός είναι πρόθυμος να ανεβάσει την προσφορά του, πλησιάζοντας στα 30 εκατ. ευρώ.

Για την ακρίβεια, η Άρσεναλ φέρεται να προσφέρει λίγο περισσότερα από 28 εκατ. ευρώ, ελπίζοντας πως θα καταφέρει να πείσει τη διοίκηση της Φιορεντίνα, η οποία προτιμά να παραχωρήσει τον Γιόβετιτς σε ομάδα του εξωτερικού, ακόμα και με λιγότερα χρήματα, παρά να κάνει αποδεκτή μία από τις προτάσεις που φτάνουν από την Ιταλία. Είναι κοινό μυστικό πως οι άνθρωποι των «βιόλα» προτιμούν να… χάσουν ένα ποσό, από το να ενισχύσουν κάποιον από τους ανταγωνιστές τους εντός συνόρων.

Οι εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής του Στέβαν Γιόβετιτς αναμένονται, πάντως, μετά το τέλος της σεζόν και ενδέχεται να επηρεαστούν από την θέση στην οποία θα τερματίσει η Φιορεντίνα στο πρωτάθλημα. Αν οι «βιόλα» εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο Τσάμπιονς Λιγκ, τότε δεν αποκλείεται οι άνθρωποι του συλλόγου να αλλάξουν στάση και να προτιμήσουν να κρατήσουν τον Μαυροβούνιο, έστω και για λίγους ακόμα μήνες, παραχωρώντας τον, τον Ιανουάριο του 2014. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: