Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

«Πρώτα το 99, μετά ο Σκορδίλης»

Η θέση της ΚΑΕ Άρης έχει ξεκαθαριστεί και αυτή αποσαφηνίστηκε ακόμη μια φορά στο προχθεσινό διοικητικό συμβούλιο, αργά το βράδυ.

Εκεί συζητήθηκαν και άλλες υποθέσεις, αλλά πρωτίστως έγινε μια ενημέρωση απ? τον νομικό της ομάδας Γιώργο Οικονόμου, ο οποίος επανέλαβε και στα μέλη του συμβουλίου, αλλά και δημοσίως χθες, πως ο Άρης θα πρέπει να προχωρήσει πρώτα, και να τελειώνει, με το άρθρο 99, και μετά θα μπορέσει να ασχοληθεί με την υπόθεση Σκορδίλη, η οποία είναι και το «αγκάθι», όπως φαίνεται, για την άρση της απαγόρευσης μεταγραφών.

«Παρά τα προβλήματα πετύχαμε συμφωνίες του ύψους του 68 τοις εκατό. Επιπλέον ο Άρης έχει ήδη ασφαλιστική ενημερότητα και από εδώ και πέρα θα είμαστε επιμελείς στις υποχρεώσεις μας στο ΙΚΑ. Για το θέμα της απαγόρευσης έχουν όλα προγραμματιστεί και έχει δοθεί μεγαλύτερη σημασία από ότι φαίνεται. Δε πρέπει ο Άρης να ανοιχτεί και αυτή τη στιγμή άλλο θέμα προέχει. Θεωρώ πως πρώτα πρέπει να τελειώσουμε με το 99 και αφού τελειώσουμε με όλα τα άλλα μέτωπα θα δούμε τι θα κάνουμε με την υπόθεση Σκορδίλη» τόνισε χαρακτηριστικά στην τοποθέτηση του, ενώ είναι δεδομένο πως τα θέματα δεν έχουν «κλείσει» όλα με υπογραφές, όμως το ποσοστό του 68% είναι εξαιρετικό και πως μέχρι την εκδίκαση στις 12/12 θα έχουν υπογραφεί και άλλες συμφωνίες, όπως πχ με τον Πάουνιτς, με τον οποίο ο Άρης έχει έρθει σε συμφωνία και σύντομα θα «πέσουν» και οι απαραίτητες υπογραφές για τον διακανονισμό. Επόμενος «σταθμός» αναμένεται να είναι οι Μάιλς και Ντάνστον.Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: