Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

“Διάλυση ή δικαστήρια”

tzitzikostas
Στον Arena fm 89,4 μίλησε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας για το αίτημα διάλυσης του Ηρακλή από το Υπουργείο Οικονομικών.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Απόστολος Τζιτζικώστας:
Για την στάση της Περιφέρειας: “Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έλαβε ένα αίτημα, που ζητά την άμεση διάλυση του Ηρακλή. Εμείς κρίναμε πως δεν μπορεί να διαλυθεί ο σύλλογος, επειδή πέρασαν κάποιες διοικήσεις οι οποίες έκαναν τρομερά λάθη. Γι’ αυτό η οικονομική επιτροπή ομάδα ψήφισε να παραπεμφθεί το θέμα στα αρμόδια δικαστήρια και να μη διαλυθεί ομάδα. Ως περιφέρεια αντιδράσαμε και είπαμε πως δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι να αποφασίσουμε τη διάλυση του Ηρακλή, αλλά τα δικαστήρια και ο νόμος. Πρέπει να δικαστούν πρώτα τα φυσικά πρόσωπα. Πρέπει να καθίσουν οι δικαστές και να αποφασίσουν, αν οι κατηγορίες έχουν βάση”.
Σχετικά με τη στάση του ΚΚΕ: “Αν δεν μπορεί ακριβώς να καταλάβει τι λέμε, δεν φταίμε εμείς. Δε μπορεί να διαλυθεί ο Ηρακλής, επειδή κάποιες διοικήσεις έκαναν κινήσεις που δεν ήταν σωστές. Δεν έχουμε την δυνατότητα να  αναβάλουμε ή να τελειώσουμε το θέμα. Σε διαφορετική περίπτωση το Υπουργείο Οικονομικών θα στρεφόταν εναντίον μας, γιατί θα παρανομούσαμε. Οι επιλογές ήταν να κλείσει ο Ηρακλής ή να πάμε στα δικαστήρια και μετά από συνεχείς συνεδριάσεις να ακουστούν όλα τα επιχειρήματα από όλες τις πλευρές και να παρθούν οι αποφάσεις. Ουσιαστικά, το ΚΚΕ είπε να κλείσει τώρα ο σύλλογος”.
Για το Υπουργείο Οικονομικών: “Γνωρίζω πως ο Ηρακλής κατηγορείται για κάποια τιμολόγια, αλλά δε γνωρίζω ακριβώς το θέμα. Αντί να σώσουν την Ελλάδα, ασχολούνται με τον Ηρακλή”.

Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: