Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

“Υπάρχει μέλλον στις εθνικές ομάδες”

Κώστας-Τσάνας-620x350
Στον Arena fm 89,4 μίλησε ο τεχνικός της εθνικής ελπίδων, Κώστας Τσάνας και αναφέρθηκε τόσο στην εθνική Ανδρών, όσο και στις Ελπίδες.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Κώστας Τσάνας:
Για την πρόκριση στο παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας: “Είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία σε συνέχεια όλων των υπολοίπων που έχει κάνει η Εθνική, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε το πόσο μικρή χώρα είμαστε. Η Εθνική παρουσιάστηκε τέλεια προετοιμασμένη στα δύο παιχνίδια με τη Ρουμανία και έφτασε δίκαια και χωρίς να απειληθεί στη πρόκριση. Αν δούμε το ρόστερ της ομάδας των ανδρών υπάρχουν ποδοσφαιριστές προς το τέλος της καριέρας τους, αλλά υπάρχουν και νεαροί με πολύ ταλέντο, που ήδη έχουν διακριθεί”.
Για το έμψυχο υλικό στις “μικρές” εθνικές ομάδες: “Σε βάθος χρόνου θα υπάρξει ένας μεγάλος αριθμός ποδοσφαιριστών της εθνικής Ελπίδων, που θα μπορέσουν πλαισιώσουν αργότερα τους Άνδρες. Αν η μετάβαση γίνει ομαλά πιστεύω πως θα έχει και στο μέλλον επιτυχίες η Ελλάδα. Κάθε ποδοσφαιριστής της Ελπίδων έχει τις προϋποθέσεις να παίξει μελλοντικά στους Άνδρες. Επιπλέον, οι παίκτες έχουν κίνητρο, καθώς ο προπονητής της ομάδας των ανδρών έχει δείξει ότι οι ποδοσφαιριστές που αξίζουν επιλέγονται, ανεξαρτήτως συλλόγου και ηλικίας. Αν δουλέψουν τα παιδιά έχουν όλες τις προϋποθέσεις να προβιβαστούν στην μεγάλη ομάδα”.
Για τον όμιλο της εθνικής Ελπίδων: “Ξέραμε από την αρχή πως θα είναι δύσκολο. Στο παιχνίδι με την Πολωνία κάναμε μια καλή προσπάθεια και παρότι χάναμε 2-0, μειώσαμε σε 2-1 και χάσαμε κι ένα πέναλτι. Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε. Από εκεί και πέρα είναι ένας ανοιχτός όμιλος, με σχετικά ισάξιες ομάδες. Θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: