Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΟΚ για Σιδηρόπουλο!

52894-sidiropoylow
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ετοίμασε και παρουσίασε ένα αφιέρωμα στον διαιτητή του ντέρμπι της Κυριακής στην Τούμπα με τον Άρη, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.
Αναλυτικά όσα αναφέρει:
“Ο γεννημένος τον Αύγουστο του 1979 Τάσος Σιδηρόπουλος του συνδέσμου διαιτητών Δωδεκανήσου καλείται να σφυρίξει το 55ο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αρη για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.
Το αξιοπερίεργο στην εφετινή πορεία του 34χρονου διεθνή διαιτητή είναι ότι έχει διαιτητεύσει μόλις δύο ματς στην Ελλάδα, τη στιγμή που στην Ευρώπη έχει διευθύνει πέντε αγώνες στο Europa League! Ο Σιδηρόπουλος που έμεινε στο «ψυγείο» μετά τη διαιτησία του στο Παναιτωλικός – Ολυμπιακός, επέστρεψε στην αναμέτρηση για το Κύπελλο Αρης – Ολυμπιακός Βόλου (0-0).
Πέρυσι διηύθυνε τρεις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ, τις εκτός έδρας νίκες επί Ξάνθης (0-3) και Αστέρα Τρίπολης (1-2), την ισοπαλία (0-0) με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και την εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με τον Ατρόμητο Αθηνών. Επιπλέον ήταν διαιτητής και στο Αρης – Αστέρας Τρίπολης 5-1, καθώς επίσης και σα ματς Ολυμπιακός – Αρης 2-1 και Κέρκυρα – Αρης 2-2.
Την περίοδο 2011-12 ο Σιδηρόπουλος ήταν διαιτητής στο ΠΑΟΚ – Αρης 0-0, αλλά και στα ματς ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 0-2, Ξάνθη – ΠΑΟΚ 0-0 και ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 0-1 για τα play off.
Συνολικά σε 14 ματς του ΠΑΟΚ που διαιτήτευσε Σιδηρόπουλος από το 2009 όταν και αναρριχήθηκε στη μεγάλη κατηγορία, ο Δικέφαλος πανηγύρισε 7 νίκες, ενώ οι αντίπαλοί του απέσπασαν 5 ισοπαλίες και 2 νίκες. Με τον ίδιο διαιτητή ο Αρης έχει 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες.
Βοηθοί του Σιδηρόπουλου θα είναι ο Μιχάλης Καρσιώτης από τον σύνδεσμο διαιτητών Κορίνθου και ο Ιορδάνης Δημητριάδης από τον σύνδεσμο διαιτητών Καστοριάς. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Σταύρος Μάνταλος (Καβάλας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Εμμανουήλ Γιανναδάκης (Λασιθίου)”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: