Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

«Δεν φοβόμαστε τίποτα»

No 801875
Στην προγραμματισμένη Media day  της ΠΑΕ Άρης, ο τεχνικός των «κιτρίνων» Ζόραν Μιλίνκοβιτς έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου και αναφέρθηκε στον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Ακόμη, αναφέρθηκε στους Αγκάνθο και Πουλίδο, αλλά και στο ενδεχόμενο μεταγραφών τον Ιανουάριο.
Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς:
Για τον αγώνα της Κυριακής: «Είναι παιχνίδι… αλλιώτικο από τα άλλα. Έχουμε στη σκέψη ότι είναι δύσκολο, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βγάλουν μεγάλη ενέργεια οι παίκτες και θα προσπαθήσουν να φύγουν με καλό αποτέλεσμα. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να μας πάρει την θέληση, το πάθος και την ενέργεια μέσα στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ έχει και ομαδικά και ατομικά προσόντα, θα έχουμε δύσκολη δουλειά. Δουλεύουμε πάνω σ’ αυτό και θα το τακτοποιήσουμε. Δεν φοβόμαστε τίποτα, δεν μας προβληματίζει τίποτα. Ξέρουμε την ποιότητα του ΠΑΟΚ, την έχει δείξει και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, αλλά αυτό που μας νοιάζει είναι τι θα κάνουμε εμείς, πως θα είμαστε εμείς μέσα στο γήπεδο».
Για τον βαθμό αυτοπεποίθησης της ομάδας: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει θέμα αυτοπεποίθησης. Ομαδικά δεν κάνουμε λάθη, είναι ατομικά τα λάθη, πολύ σοβαρά λάθη. Το άλλο πρόβλημα είναι το σκοράρισμα, έχουμε βάλει μόνο έξι γκολ και αυτό φέρνει απώλεια βαθμών. Δεν υπάρχει θέμα αυτοπεποίθησης».
Για την ενδεκάδα στην Τούμπα: «Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας και θα έχουμε αλλαγές στην 11άδα. Σημαντικό κομμάτι αποτελεί η τακτική στο γήπεδο και για μας και για τον ΠΑΟΚ. Παίζει μεγάλο ρόλο. Θέλουμε να μην κάνουμε πάλι τακτικά λάθη και να διορθώσουμε τα ατομικά λάθη».
Για τους Αγκάνθο και Πουλίδο: «Για μας δεν υπάρχει θέμα. Τους υπολογίζουμε, όπως όλους τους παίκτες και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι περιμένω από τους ξένους να κάνουν την διαφορά. Εμείς ξέρουμε ότι μπορούν και περιμένουμε».
Για τις μεταγραφές: «Έχω ξεκάθαρη εικόνα, αλλά το θέμα είναι τι μπορεί να κάνει η ομάδα. Είναι κάτι που θα μας απασχολήσει στο μέλλον, εγώ είμαι τώρα συγκεντρωμένος στα παιχνίδια που έρχονται. Ξέρω, πάντως, τι χρειάζεται η ομάδα…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: