Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

« Λύση με τροπολογία»

da3dd9e0dfc073a9278eecf902a909a6_XL
Ο πρώην περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 για το φλέγον θέμα του Ηρακλή και τόνισε ότι υπάρχει και τρίτος δρόμος ο οποίος είναι η τροπολογία. Να καταθέσουν όλοι οι βουλευτές τροπολογία που να βαραίνει τους φυσικούς υπευθύνους και όχι ολόκληρο το σύλλογο.
Αναλυτικά τα όσα ζήτησε:
«Ο Τζιτζικώστας έπραξε βάση της οδηγίας της νομικής υπηρεσίας. Η άποψη μου είναι ότι  Υπάρχει και τρίτος δρόμος, να μην κρυβόμαστε. Είναι η τροπολογία. Να καταθέσουν σήμερα οι βουλευτές όλης της Ελλάδας, γιατί ο Ηρακλής ανήκει σε όλη την Ελλάδα, τροπολογία που να βαραίνει τους φυσικούς υπεύθυνους. Αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα γιατί νομίζουμε ότι όλα αυτά τα χρήματα μπήκαν στις τσέπες κάποιων παραγόντων. Εγώ δεν έχω πειστεί αν αυτά τα χρήματα δεν πήγαν για την λειτουργία των τμημάτων του Ηρακλή».
Για το αν μπορεί να κατατεθεί αύριο αυτή η τροπολογία: «Εδώ και μήνες έπρεπε να κατατεθεί. Είναι δυνατόν να τιμωρείτε όλος ο σύλλογος γιατί εγώ έκανα ένα λάθος στην ζωή μου. Πρέπει να κλείσουμε και τις δημαρχίες, να κλείσουμε τα υπουργία γιατί οι υπουργοί παίρνουν λανθασμένες αποφάσεις. Το ίδιο το κράτος είναι απάτη, το ίδιο το κράτος είναι αναξιόπιστο».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: