Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

«Έρχεται, συστήνεται και βοηθάει»

«Έρχεται, συστήνεται και βοηθάει»Ο γ’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Νίκος Γκλεζάκος μίλησε στην Sportday για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα της Νέας Σμύρνης και καλεί όποιον έχει θέληση να βοηθήσει να κάνει την κίνηση…

«Δεν θα υπάρξει καμία Γενική Συνέλευση η οποία θα πει όχι», προσθέτει ο κ.Γκλεζάκος.

Ακολουθεί μέρος της συνέντευξης του Νίκου Γκλεζάκου στην Sportday. Όλη η συνέντευξη του Γ’ αντιπροέδρου της ΠΑΕ Πανιώνιος στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας.

-Γίνεται κάτι για να βρεθεί λύση; Ήδη οι παίκτες χάνουν την υπομονή τους.
«Ο απολογισμός των πεπραγμένων εξηγεί πολλά για την καθυστέρηση στις πληρωμές. Γνωρίζουμε ότι έχουμε αναλάβει μία υποχρέωση απέναντι στους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τους υπόλοιπους υπαλλήλους της ΠΑΕ. Προσπαθούν να ζήσουν από αυτό και είναι απόλυτα κατανοητό και σεβαστό από εμάς. Τους αξίζουν συγχαρητήρια και να ξέρουν ότι κι εμείς δουλεύουμε εντατικά για να λύσουμε τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας. Το χρονικό διάστημα μέχρι το τέλος του 2013 είναι κρίσιμο για το μέλλον της ΠΑΕ και ζητάμε υπομονή και κατανόηση. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές στο γήπεδο και κρατούν ψηλά την ομάδα, δίνοντας κίνητρο σε εμάς να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να τους ικανοποιήσουμε. Η καλή εικόνα της ομάδας, θα φέρει πιο κοντά τη λύση».

-Υπάρχει ενδιαφερόμενος επενδυτής αυτήν τη στιγμή;
«Δεν υπάρχει επενδυτής με την έννοια που έχει συνηθίσει ο κόσμος τη λέξη. Υπάρχουν μόνο κάποιοι άνθρωποι που δέχονται να γίνουν συνοδοιπόροι μας, για να μας βοηθήσουν στα επόμενα βήματα».

-Θα γίνει Γενική Συνέλευση, όπως ζητεί ο κόσμος;
«Το ξαναείπα, αν υπάρχει άνθρωπος που να ενδιαφέρεται πραγματικά για την ΠΑΕ, έρχεται, συστήνεται και βοηθάει. Και δεν θα υπάρξει καμία Γ.Σ. που θα πει "όχι" σε μία πραγματική λύση. Ομως, δεν αποτελούν λύσεις άνθρωποι και σχήματα που δεν μπαίνουν στον κόπο να πληρώσουν λογιστή ή δικηγόρο για να κάνουν έλεγχο στην ΠΑΕ και περιμένουν από μας και τον οικονομικό απολογισμό και τον διοικητικό σχεδιασμό».

Η σημερινή διοίκηση έχει ζητήσει βοήθεια από τον Κωνσταντίνο Τσακίρη;
«Να αντιστρέψω το ερώτημα; Εχει βοηθήσει λίγο ο Τσακίρης τη σημερινή διοίκηση; Σαφώς, η αποχώρηση από το "Απήλιον" είναι πλήγμα κι ελπίζουμε ότι δεν θα ζημιώσει πολύ την ομάδα στο μέλλον. Είναι ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο, όμως το κόστος για τη συντήρησή του ήταν δυσβάσταχτο. Ζυγίζοντας τα δεδομένα, επιλέξαμε την αποχώρηση για να μπουν χρήματα στο ταμείο της ΠΑΕ. Γνωρίζουμε ότι χωρίς σύγχρονο προπονητικό κέντρο και ιδιόκτητο γήπεδο είναι δύσκολο για μία ομάδα να προχωρήσει. Ομως, προτιμήσαμε να φύγουμε για να διασφαλίσουμε τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα. Αυτό ήταν το δίλημμα. Ο Τσακίρης είναι ο μεγαλύτερος οικονομικός παράγοντας που πέρασε ποτέ από τον Πανιώνιο. Προσπάθησε να κάνει τον σύλλογο μεγάλο σε όλα τα επίπεδα και το αν βοήθησε ή όχι, δεν έχει ανάγκη να αποδειχθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: