Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

O Ιβάν σκέφτεται το CAS!

No 753634
Δεν μπορεί να χωνέψει την απόφαση για τον Δώνη και σκέφτεται να προσφύγει στο CAS. Ο λόγος για τον Ιβάν Σαββίδη, που μόλις έμαθε την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής ΕΠΟ έγινε έξαλλος και σχεδιάζει πλέον πως θα αντιδράσει προκειμένου να αποφύγει την πληρωμή ενός ποσού άνω των 800.000 ευρώ στον Έλληνα προπονητή και τους συνεργάτες του.
Τα δεδομένα της πολύκροτης υπόθεσης:
- Ο Σαββίδης μπορούσε να κλείσει την ιστορία, αν πλήρωνε περίπου 450.000, πριν την εκδίκαση της υπόθεσης. Αυτό είναι το ποσό που -μέσα από συμβιβασμό των δύο πλευρών- δέχθηκαν Δώνης και συνεργάτες μιλώντας με τους Βρύζα και Γκοντσάρεβα. Λίγο πριν το ανακοινώσουν στους δικαστές, η τελευταία τηλεφώνησε στον Σαββίδη, ο οποίος είπε να μην υπάρξει κανένας συμβιβασμός και να προχωρήσουν στην εκδίκαση. Η συνέχεια είναι γνωστή…
- Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν διατεθειμένος να δώσει μέχρι 250.000 ευρώ.
- Στο ποσό που επιδικάστηκε με την τελεσίδικη απόφαση της επιτροπής της ΕΠΟ, ο Δώνης δικαιούται 500.00ο ευρώ και δύο από τους συνεργάτες του επιπλέον 160.000. Άλλοι συνεργάτες του Δώνη, που προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια, διεκδικούν 180.000 ευρώ, έχοντας πλέον στο “οπλοστάσιο” τους και την πρόσφατη απόφαση. Σύνολο: 840.000!
- Δώνης & co. έχουν εισπράξει την πρώτη δόση από τα δεδουλευμένα. Το ποσό θα αφαιρεθεί από εκείνο που επιδικάστηκε, όπως θα αφαιρεθεί και το ποσό που θα πάρει ο Έλληνας τεχνικός από το ΑΠΟΕΛ μέχρι το τέλος της σεζόν (αν μείνει μέχρι τότε…).
- Ενώ ο Σαββίδης σκέφτεται ήδη το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο της Ελβετίας, στο οποίο πρόσφατα προσελήφθη σε ρόλο δικηγόρου/δικαστή ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, από την πλευρά του ο Δώνης θα στείλει τον ΠΑΟΚ στα δικαστήρια για συκοφαντική δυσφήμιση!
Το σίριαλ δεν τελείωσε εδώ. Έχει κι άλλα επεισόδια…
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: