Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

«Ντέρμπι αποδείξεων»

παντζιαράς
Ο πρώην τερματοφύλακας του Άρη, Γιώργος Παντζιαράς φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής τονίζοντας ότι σε τέτοια παιχνίδια δεν μετράει η βαθμολογική θέση των ομάδων, ενώ έκανε λόγο για ντέρμπι αποδείξεων.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα επέδειξαν ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται βαθμολογικά σε καλύτερη θέση από μας, δεν ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα, είχαμε και μια αλλαγή προπονητή , ήρθαν κάποια καλά αποτελέσματα που βοήθησαν το ηθικό μας να ανέβει, αλλά δυστυχώς τα μετέπειτα αποτελέσματα μας διέψευσαν. Ο ΠΑΟΚ είναι σίγουρα σε καλύτερη κατάσταση αλλά η τελευταία του ήττα από τον Ολυμπιακό ήτανε πολύ βαριά και νομίζω ότι το παιχνίδι της Κυριακής θα κρίνει κινδύνους γιατί είναι ένα ντέρμπι το οποίο δεν μετράει η βαθμολογική θέση. Την Κυριακή θα είναι ένα ντέρμπι αποδείξεων ΠΑΟΚ από την μεριά του πρέπει να αποδείξει ότι καλός βρίσκεται ψηλά στην Βαθμολογία και αντίστοιχα ο Άρης αδίκως βρίσκεται τόσο χαμηλά.
Πρέπει οι ποδοσφαιριστής του Άρη να δουν διαφορετικά το παιχνίδι, να παίξουν με πάθος και να παίξουν πρώτα για τον εαυτό τους και να αποδείξουν ότι κακώς βρίσκεται η ομάδα σε αυτήν την αγωνιστική θέση. Αν παλέψουν κανένας δεν θα τους πει τίποτα».
Για την διαιτησία και τον ορισμό του Κ.Σιδιρόπουλου: «Δεν ασχολούμαι με την διαιτησία και θέλω και τα παιδιά να μην ασχοληθούν με κάτι τέτοιο, να ασχοληθούν μόνο με το παιχνίδι τους και είμαι αισιόδοξος ότι θα πραγματοποιήσουν μια καλή εμφάνιση και θα φέρουν ένα καλό αποτέλεσμα. Η διαιτησία πάντως φέτος στέρησε αρκετούς βαθμούς από την ομάδα».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: