Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Έβρισε τον γυμναστή ο Χακόμπο!!

Διαφωνία με τον γυμναστή της ομάδας είχε ο Χακόμπο και τον έβρισε. Στη διοίκηση περνάει πλέον το θέμα. Τι λέει ο παίκτης.

Έβρισε τον γυμναστή ο Χακόμπο!
Η κακή συμπεριφορά του προς τον γυμναστή της ομάδας, Γρηγόρη Καβαλιεράτο είναι ο λόγος που… έστειλε στη διοίκηση τον Σανθ Χακόμπο ο Χουμπ Στέφενς, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Ο Ισπανός τερματοφύλακας του φώναξε και τον έβρισε, ύστερα από διαφωνία που είχαν για μια άσκηση.

Τον λόγο έχει πλέον η διοίκηση που θα ακούσει τη Δευτέρα τι λέει από την πλευρά του ο 30χρονος παίκτης για την κακή συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης και εννοείται πως δεν θα παίξει κόντρα στον Άρη την Κυριακή(24/11,19:30). Ο Χακόμπο είναι έξαλλος, διότι θεωρεί πως σκέφτονται να φέρουν άλλον στη θέση του, ενώ πρόσφατα υπήρξε η πληροφορία πως έγινε επαφή με τον Ορέστη Καρνέζη, ο οποίος δεν έχει χρόνο συμμετοχής στη Γρανάδα.

Ακούγεται έντονα ότι ο πρώην τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει το… πάνω χέρι. Υπάρχει όρος στο συμβόλαιο ότι μπορεί να τον διώξει χωρίς να τον αποζημιώσει οικονομικά εφόσον υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα, όπως και συνέβη.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: