Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Ελευθεριάδης στο Metropolis: «Συζητήσεις και μέσα στο Σαββατοκύριακο με υποψηφίους επενδυτές»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο νομικός της ΠΑΕ Ηρακλής Σάκης Ελευθεριάδης για τα ραντεβού του Θόδωρου Παπαδόπουλου με υποψήφιους επενδυτές.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Χθες έγινε το πρώτο ραντεβού με τους υποψήφιους επενδυτές της Αναγέννησης. Το Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν και άλλα ραντεβού με άλλος ενδιαφερομένους και αυτή ήταν και η αιτία, μαζί με την κρισιμότητα του αγώνα με την Κέρκυρα, που η συνάντηση της Παρασκευής μετατέθηκε για την Τρίτη. Όσον αφορά τη χθεσινή συνάντηση λόγω εκτάκτου προβλήματος δεν παρέστη ο κ. Αραμπατζής αλλά κάποιοι εκπρόσωποί του. Ήταν μια προκαταρκτική συζήτηση καθώς δεν ανακοινώθηκαν ούτε τα ονόματα που απαρτίζουν την κίνηση ούτε κατατέθηκε επί της ουσίας κάποια συγκεκριμένη πρόταση».

Για το τί μέλλει γενέσθαι σε περίπτωση που δεν τελεσφορήσουν οι συνομιλίες: «Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα βρεθούμε σε αυτό το σενάριο. Ο πρόεδρος πάντως βλέπετε ότι τηρεί υπεύθυνη στάση και δεν θα αφήσει την ομάδα ακυβέρνητη κάτι που πιστεύω ότι είναι και η επιθυμία των φιλάθλων».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: