Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Τους κρατάει πάγκο!!

Τους κρατάει πάγκοΣτον πάγκο θα κρατήσει τους Πουλίδο και Αγάνθο για το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός έχει παράπονα από την αγωνιστική τους συμπεριφορά στα τελευταία παιχνίδια και φαίνεται πως έχει πάρει την απόφασή του με σκοπό να τους στείλει και ένα μήνυμα.

Δεν είναι όμως η μόνη διαφοροποίηση που ετοιμάζει για το κυριακάτικο παιχνίδι στην Τούμπα. Σκέφτεται σοβαρά να χρησιμοποιήσει τον Σταυρόπουλο στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Ψυχογιού.

Η δεύτερη αλλαγή στην τετράδα της άμυνας θα είναι ο Κύργιας αντί του Πουλίδο στα στόπερ με τον Ελσνερ να παραμένει ο έτερος και ο Μαργαρίτης αριστερά.

Μετά από καιρό, αναμένεται να μπει στην αρχική 11άδα και ο Μανιάς. Ο 45χρονος προπονητής δοκίμασε και χθες τον 23χρονο παίκτη στα αριστερά της επίθεσης ενώ για την κορυφή της επίθεσης προορίζει τον Νίκο Αγγελούδη με τον Ουντότζι στα δεξιά.

Νέα πρόσωπα θα έχουμε και στον άξονα, αφού οι μαζεμένες επιστροφές για τις θέσεις της μεσαίας γραμμής λύνουν τα χέρια του Σέρβου για το ποιους θα πάρει και πάλι στις θέσεις των τριών χαφ.

Ο Ηρακλής θα παίξει μπροστά από τα στόπερ με τους Τάτο και Τριανταφυλλάκο εσωτερικά χαφ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: