Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Δύσκολα ο Βίτορ!!

Εξαιρετικά απίθανο μοιάζει το ενδεχόμενο ο Μιγκέλ Βίτορ να συμπεριληφθεί στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Άρη.

Δύσκολα ο Βίτορ
Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε και σήμερα (22/11) ο Μιγκέλ Βίτορ στην προπόνηση του ΠΑΟΚ, κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα είναι στην αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά» για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα.

Ο Πορτογάλος στόπερ είχε τραυματιστεί πριν από το αντίστοιχο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» και το προηγούμενο διάστημα ήταν στην πατρίδα του, όπου ακολουθούσε ειδική θεραπεία.

Πλέον μοιάζει απίθανο το ενδεχόμενο ο Βίτορ να προλάβει να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τους «κίτρινους», αφού ο Χουμπ Στέφενς αναμένεται να τον προφυλάξει και να μην υποστεί νέα υποτροπή στον τραυματισμό του.

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντινίδης ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και εκείνος δεν υπολογίζεται από τον 60χρονο προπονητή.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμμα είχε αυξημένη ένταση και αφιερώθηκε στην τακτική και στις δοκιμές από πλευράς Ολλανδού τεχνικού.

Συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν με ασκήσεις τεχνικής, στη συνέχεια ακολούθησε διπλό 7 εναντίον 7 με συγκεκριμένους περιορισμούς στο μισό γήπεδο και διπλό σε ολόκληρο το γήπεδο 11 εναντίον 11, με κανόνες διεξαγωγής αγώνα.

Η τελευταία προπόνηση θα διεξαχθεί αύριο το απόγευμα και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: