Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Η πίεση Μαλελή και η θέση της ΚΑΕ!!

Ο Μάνος Μαλελής πιέζει για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της συνέχειας και στο Γιούροκαπ και στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του από την ομάδα. Ούτε από το ΔΣ της ΚΑΕ. Όσο τρέχει η χορηγία της DEMCO, θα είναι εκεί. Το αποτέλεσμα της πίεσης ποιο είναι... Αυτό είναι το ζήτημα.

Στην ΚΑΕ φαίνεται ότι έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε μια κίνηση, αφού πρώτα βρεθούν τα χρήματα για να δοθεί ένας μισθός στους παίκτες που δεν έχουν εγγυήσεις και σε μέλη του σταφ... Εκεί θα επικεντρωθεί αυτές τις ημέρες η προσπάθεια.
Εφόσον δοθούν χρήματα σε παίκτες και σταφ, τότε εκτός απροόπτου θα γίνει μια ενισχυτική κίνηση στο ρόστερ.

Πιθανότατα για ψηλό... Άλλωστε ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει στα χέρια του μια λίστα ξένων παικτών ρακέτας (είναι αρκετά μεγάλη) ώστε ανά πάσα στιγμή να είναι έτοιμος να προχωρήσει. Βέβαια εφόσον αυτό γίνει άμεσα, η ομάδα θα έχει μια επιπλέον λύση για να διεκδικήσει τις δύο νίκες που χρειάζεται στο Γιούροκαπ ώστε να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Αν ο στόχος δεν επιτευχθεί και μέχρι τότε δεν έχει αποκτηθεί παίκτης, η ομάδα θα μείνει ως έχει, παίζοντας ένα ματς την εβδομάδα. Διαφορετικά, στην χειρότερη περίπτωση, θα προστεθεί ένα ψηλός για την 2η φάση...


Η άποψη της ΚΑΕ

Το χειρότερο είναι τώρα να δημιουργείται αναστάτωση με την ομάδα σε καλό μομέντουμ. Ψυχραιμία... Ακόμα και ο Μάνος Μαλελής που έχει κάνει τόσα για την ομάδα θα πρέπει να βάλει νερό στο κρασί του. Προς το παρόν... Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος έλεγε στο "Μ' για το θέμα... "Υπάρχει προτεραιότητα και αυτή είναι η επιβίωση της ομάδας, για αυτό παλεύουμε. Άλλωστε η ομάδα πάει φανταστικά. Όταν προκριθούμε, τότε θα δούμε πιο σοβαρά την περίπτωση της ενίσχυσης. Δεν γίνεται τώρα να πάρεις παίκτη μόνο για την Ευρώπη, δεν έχουμε αυτή την πολυτέλεια. Και φυσικά παίζει ρόλο και η άποψη του κόουτς".
Στο μεταξύ το Σαββάτο κοντά στην ομάδα στα Τρίκαλα θα βρεθούν και μέλη της διοίκησης. Καλό θα ήταν ωστόσο όσοι δεν είχαν ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις να ακολουθούσαν και στα δύσκολα ταξίδια... Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: