Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

«Ανώτερος ο ΠΑΟΚ αλλά τα ντέρμπι κρύβουν παγίδες»

kwstas+orfanos
Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Κώστας Ορφανός φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη. Ανέφερε τις παγίδες που κρύβουν αυτά τα παιχνίδια αλλά σχολίασε και τον τεχνικό του «δικεφάλου», Χουμπ Στέφενς.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Σίγουρα πριν από το παιχνίδι είναι φαβορί ο ΠΑΟΚ. Έχει καλύτερη ομάδα και πιο βαθύ ρόστερ. Είναι τακτοποιημένα τα οικονομικά του και έχει μια ηρεμία παρά το ότι έρχεται από ένα άσχημο αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα καλείται να αποδείξει την ανωτερότητα του μέσα στο γήπεδο γιατί αυτά τα ντέρμπι κρύβουνε ιδιαιτερότητες αλλά και παγίδες».
Για το άμα χρειάζονται αλλαγές στον ΠΑΟΚ: «Μέχρι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν αμφισβητούσα τίποτα από όλα αυτά που έκανε ο κ.Στέφενς. Μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δημιουργήθηκαν κάποιες εύλογες απορίες για το επίπεδο και την αξία του, η οποία βέβαια δεν αμφισβητείτε. Αλλά πραγματικά προβληματίστηκα και πλέον θα είμαι επιφυλακτικός για το αν οι επιλογές που κάνει ο προπονητής είναι όντως σωστές».
Για την διαιτησία και τον ορισμό του Κ.Σιδιρόπουλου: «Πιστεύω ότι Ο ΠΑΟΚ το μόνο που έχει να κάνει είναι να προσπαθεί να δημιουργεί συνέχεια μια καλύτερη ομάδα . Η διαιτησία σαφώς παίζει ένα σημαντικό κομμάτι, αλλά αφού ετοιμάσεις όλα τα προηγούμενα και είσαι έτοιμος να διεκδικείς τίτλους, τότε μπορείς να ασχοληθείς και με την διαιτησία. Καθώς μόνο το αγωνιστικό δεν φτάνει».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: