Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Γιαννιώτας στο «Metropolis»: «Φαβορί μεν ο ΠΑΟΚ, αλλά...»

Να αντιμετωπίσουν το ματς της Κυριακής στην Τούμπα, σαν ένα παιχνίδι όπως όλα τ? άλλα και να παραταχθούν με αποφασιστικότητα και πάθος, προέτρεψε τους ποδοσφαιριστές του Άρη, ο Γιάννης Γιαννιώτας. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, που μεταπήδησε φέτος στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, αρχικά ευχαρίστησε τον Άγγελο Χαριστέα για τα καλά του λόγια και στη συνέχεια έκανε τα δικά του προγνωστικά για το ΠΑΟΚ-Άρης. Δεν παρέλειψε συν τοις άλλοις, να αναφερθεί και στις καταστάσεις που έζησε πέρυσι στους «κίτρινους».

«Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε να ακολουθήσουμε ένα παράδειγμα όπως αυτό που χάραξαν ο Άγγελος (σ.σ. Χαριστέας) και η υπόλοιπη Εθνική ομάδα. Είμαστε πραγματικά ευλογημένοι που είδαμε την Εθνική μας να σηκώνει ένα τέτοιο τρόπαιο. Στην άκρη του μυαλού μας, έχουμε το να μπορέσουμε να κάνουμε κι εμείς οι νεαρότεροι, κάτι ανάλογο. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε και να μπορέσουμε να αφήσουμε κι εμείς κάτι σαν παρακαταθήκη στην ιστορία» είπε αρχικά ο διεθνής με την Ελπίδων μεσοεπιθετικός για να προσθέσει στη συνέχεια: «Τα καλά λόγια που λέει ο Άγγελος Χαριστέας για μένα, είναι τεράστια τιμή. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως πριν από μερικά χρόνια, μάλωνα με την αδερφή μου για το ποιος θα πρωτοπάρει τη σημαία να τρέξει να πανηγυρίσει».

Σε ερώτηση για τα δικά του προγνωστικά για το κυριακάτικο ντέρμπι, ο Γιαννιώτας υπογράμμισε: «Έχω μια γενικότερη φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο. Είναι ένα παιχνίδι 90 λεπτών που παίζουν 11 εναντίον 11. Το φαβορί είναι ναι ο ΠΑΟΚ, αφού ο Άρης διανύει από την πλευρά του τις δυσκολότερες μέρες της ιστορίας του. Αυτό όμως δεν λέει πολλά. Αν οι παίκτες του Άρη, μπουν συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι, τότε έχουν πολλές πιθανότητες. Αν μπουν με ψυχολογία αουτσάιντερ, τότε θα χάσουν από τα αποδυτήρια».

Τέλος, σε ένα σύντομο σχόλιο για το πώς βίωσε την περσινή χρονιά και το αν μπορεί να καταλάβει τώρα πως είναι η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, ανέφερε: «Πέρυσι δεν είναι υπερβολή να πω ότι πολλά παιδιά χάσαμε μέχρι και τον ύπνο μας. Μπαίναμε στο γήπεδο και αν δεν βάζαμε γκολ στα πρώτα 20 λεπτά, νιώθαμε μετά ότι τα πόδια μας ζυγίζουν 500 κιλά. Είναι κάτι που ξεπέρασα και δεν θέλω να ξαναζήσω ποτέ στη ζωή μου. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να ξεπεράσει όσο δυνατόν συντομότερα αυτές τις δύσκολες στιγμές ο Άρης».

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί, πως αυτήν την τελευταία άποψη που εξέφρασε ο Γιαννιώτας… υπερθεμάτισε και ο Άγγελος Χαριστέας, επισημαίνοντας πως οι άνθρωποι του Άρη, θα πρέπει να σκεφτούν πολύ σοβαρά τα όσα ειπώθηκαν γιατί πρόκειται για λεγόμενα ενός ποδοσφαιριστή, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τα χρώματα της ομάδας και ξέρει καλά το τι συμβαίνει… Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: