Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

«Φεύγει απ’ την Μπαρτσελόνα ο Μέσι»!!

Άντε να επιστρέψει ο Λιονέλ Μέσι γιατί δεν του έμειναν και πολλές εμφανίσεις με την Μπαρτσελόνα. Έτσι ισχυρίστηκε ατζέντης -έστω κι αν η αξιοπιστία του είναι επιπέδου «ρώτα και τον θείο μου τον ψεύτη»

«Φεύγει απ’ την Μπαρτσελόνα ο Μέσι»!
Είναι τραυματίας. Έχει να εξοικειωθεί -για πρώτη φορά- με το ρόλο του αουτσάιντερ στη «Χρυσή Μπάλα». Κι εκτός αυτού, ο Λιονέλ Μέσι νιώθει και… προδομένος απ’ την Μπαρτσελόνα!
Ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίστηκε σε μια απ’ τις γνωστότερες ισπανικές εκπομπές (την «Punto Pelota») ο Φρανσουά Γκαγιάρδο. Μετά από έναν εντυπωσιακό πρόλογο (όπου προανήγγειλε «μια βόμβα που θα παραλύσει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη») ο αμφιλεγόμενος μάνατζερ/δημοσιογράφος προχώρησε στην αποκάλυψη:

Εξαιτίας αύξησης των αποδοχών του -την οποία του υποσχέθηκαν, αλλά τελικά δεν έκαναν- ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει ξενερώσει με τους «μπλαουγκράνα». Τόσο πολύ ώστε να έχει μην έχει αποφασίσει απλά να φύγει απ’ αυτούς το προσεχές καλοκαίρι. Αλλά να έχει βρει ήδη -σύμφωνα με τον ατζέντη- την επόμενη ομάδα του!

Πάντως τα λεγόμενα του Γκαγιάρδο προκάλεσαν θόρυβο, αλλά όχι και… πανικό στην Μπαρτσελόνα. Διότι είναι νωπές ακόμα προηγούμενες «αποκαλύψεις του», σύμφωνα με τις οποίες στους Καταλανούς θα πήγαιναν ο Αγουέρο και ο Ντρογκμπά (σ.σ. την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές έπαιζαν ακόμα σε Σίτι και Γαλατασαράι) και ο Τέρι θα πήγαινε στη Βαλένθια.




Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: