Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Γκετσεβίτσιους: «Παίξαμε ως ομάδα… στο πρώτο μισό»

Η Λιέτουβος δεν έδειξε την απαιτούμενη ομαδικότητα στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης και αυτή της στοίχισε τη νίκη στο ματς με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους.

Γκετσεβίτσιους: «Παίξαμε ως ομάδα… στο πρώτο μισό»
Η Λιέτουβος γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό παρότι στο πρώτο μισό είχε το πάνω χέρι στην μεταξύ τους αναμέτρηση. Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους στάθηκε στην καλή επιθετική και αμυντική λειτουργία της ομάδας του στο ξεκίνημα αλλά και στην έλλειψη ομαδικότητας στο δεύτερο ημίχρονο.

«Παίξαμε ως ομάδα… στο πρώτο μισό. Στην άμυνα και στην επίθεση ήμασταν πολύ καλοί. Περιορίσαμε τον Παναθηναϊκό στους 25 πόντους. Στο δεύτερο μισό όμως οι αντίπαλοι μας πέτυχαν… 55. Αυτό σημαίνει πως δεν παίξαμε καλά και χάσαμε το παιχνίδι. Έχουμε πολύ σημαντικό ματς την επόμενη βδομάδα με την Λοκομοτίβ Κουμπάν και πιστεύω πως έχουμε πιθανότητες μέχρι την τελευταία αγωνιστική», ήταν τα λόγια του Λιθουανού γκαρντ.



Γλυνιαδάκης: «Έδειξε πιο έτοιμος ο Παναθηναϊκός»

Στο σημείο του παιχνιδιού που χρειάστηκε ο Παναθηναϊκός έδειξε μεγαλύτερη ετοιμότητα και αυτό κόστισε τη νίκη στην Λιέτουβος Ρίτας σύμφωνα με τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη.

Γλυνιαδάκης: «Έδειξε πιο έτοιμος ο Παναθηναϊκός»
Η Λιέτουβος πάλεψε μέχρι τέλους το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όμως οι «πράσινοι» τη στιγμή που χρειάστηκε έδειξαν πιο έτοιμος παίρνοντας τη νίκη, εξήγησε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

«Κάναμε πολλά λάθη στη επίθεση στο δεύτερο μέρος, ο Παναθηναϊκός από την άλλη το εκμεταλλεύτηκε, σκόραρε και άνοιξε τη διαφορά φτάνοντας στο +10. Όταν εμείς πλησιάσαμε στους 3 δεν υπήρχε χρόνος για να γυρίσει ενώ και οι αντίπαλοι μας έδειξαν σε εκείνο το σημείο πως είναι πιο έτοιμοι», είπε ο Έλληνας σέντερ της λιθουανικής ομάδας και πρόσθεσε για τον αν υπάρχουν πλέον ελπίδες για πρόκριση:

«Τα πράγματα δύσκολα για μας όσον αφορά στην πρόκριση. Αρκετές ομάδες όμως είναι στα ίδια επίπεδα. Μπορεί να υπάρξουν ισοβαθμίες που να μας ευνοούν. Μαθηματικά έχουμε πιθανότητες».

«Έπαιξε ρόλο ο κόσμος του Παναθηναϊκού»


Στη βοήθεια της εξέδρας του Παναθηναϊκού -την οποία γνωρίζει καλά κι ο ίδιος- στάθηκε μετά το παιχνίδι με τη Λιέτουβος Ρίτας ο Μιλένκο Τέπιτς.

«Έπαιξε ρόλο ο κόσμος του Παναθηναϊκού»
Στον ίδιο -ως πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού- μόνο εντύπωση δεν έκανε.

Παρόλα αυτά, ο Μιλένκο Τέπιτς στάθηκε στο μεγάλο ρόλο που έπαιξε η υποστήριξη του κόσμου των «πρασίνων» ώστε να γυρίσουν το παιχνίδι με τη Λιέτουβος Ρίτας (80-72).

«Κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μισό, όμως, ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο επιθετικά κι εμείς δεν απαντήσαμε όταν το παιχνίδι ήρθε στα ίσια», είπε αρχικά ο Τέπιτς.

Αφού τόνισε λοιπόν πως «ήταν πιο διαβασμένοι οι αντίπαλοί μας. Δεν βρήκαμε τα σουτ μας και έτσι χάσαμε το ματς», κατέληξε: «Κατά τη γνώμη μου, χάσαμε το ματς στο πρώτο πεντάλεπτο του δεύτερου μέρους. Οι φίλαθλοι έπαιξαν το ρόλο τους. Βοήθησαν την ομάδα όπως κάνουν πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: