Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Σκληρές διαπραγματεύσεις για Πελέ!!

Το ενδιαφέρον ομάδων εντός και εκτός συνόρων έχει καταφέρει να προσελκύσει ο Πελέ με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τη φανέλα του Εργοτέλη. Τι σκοπεύουν να κάνουν οι Κρητικοί.

Σκληρές διαπραγματεύσεις για Πελέ
Την πίστη ότι μπορούν να κερδίσουν μεγάλο χρηματικό ποσό από την παραχώρηση του Πελέ, ο οποίος έχει ξεχωρίσει φέτος στην ομάδα εκφράζουν στον Εργοτέλη.

Ο Πορτογάλος αμυντικός έχει εντυπωσιάσει αρκετούς παράγοντες και μάνατζερ εντός και εκτός συνόρων, κάτι που δίνει τη δυνατότητα στους Κρητικούς να ελπίζουν πως θα μπορέσουν να βάλουν πολλά χρήματα στα ταμεία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, οι Ηρακλειώτες αξιώνουν 1 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 26χρονου χαφ!

Σίγουρα, τα λεφτά είναι πολλά, όμως οι διοικούντες την ΠΑΕ εκτιμούν ότι μπορούν να τα βρουν ή τουλάχιστον να κερδίσουν ένα ποσό που θα είναι κοντά στις απαιτήσεις τους.

Από την Ελλάδα ξεχωρίζει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, αλλά παρατηρείται σημαντική διαφορά στο οικονομικό. Οι Θεσσαλονικείς, όμως, δεν έχουν εισπράξει ακόμα τις 250.000 από την επιστροφή του Βασίλη Κουτσιανικούλη στο Ηράκλειο, κάτι που μπορεί να παίξει ρόλο στις μελλοντικές συζητήσεις μεταξύ των δύο συλλόγων.

Μάλιστα, εκτιμάται πως αν ο «Δικέφαλος του Βορρά» προσφέρει ένα ποσό της τάξεως του μισού εκατ. ευρώ, τότε μπορεί να υπάρξει συμφωνία.

Οι όποιες εξελίξεις, πάντως, μετατίθενται για την επόμενη εβδομάδα, με τον ΠΑΟΚ να προβάλει ως φαβορί από τις ελληνικές που έχουν εκδηλώσει σχετικό ενδιαφέρον. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: