Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

«Δεν χειροκρότησα τον Ρονάλντο»

O Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς διευκρίνισε στην «Gazzetta Dello Sport» για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να χειροκροτεί τον Κριστιάν Ρονάλντο.

Αρχικά είπε: «Αν χειροκροτούσα τον Ρονάλντο; Όχι, απλά προσπαθούσα να ενθαρρύνω τους συμπαίκτες μου. Χειροκρότησα για να τους εμψυχώσω και να τους δώσω κίνητρο για τα λεπτά που έμεναν. Είναι σημαντικό να μην παραδίνεσαι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα διότι το απροσδόκητο πάντα μπορεί να συμβεί».

Ακόμα, δε, κι όταν είπε καλή κουβέντα για τον Πορτογάλο, φρόντισε να τη μειώσει αμέσως. Υπονοώντας ότι… βρήκε και τα έκανε: «Είναι προφανώς ένας εξαιρετικός παίκτης, αλλά του δώσαμε υπερβολικά πολύ χώρο. Κανείς δεν είναι τόσο καλός στην αντεπίθεση, όσο είναι εκείνος. Αυτό το παιχνίδι έδειξε για μια ακόμα φορά τα μεγαλύτερα προτερήματά του».

Για την ερώτηση που του έγινε για το αν ο Κριστιάνο αξίζει τη «Χρυσή Μπάλα», ο Ζλάταν τη συνέδεσε επίσης με το… αγαπημένο του θέμα. Τον εαυτό του: «Αν είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο; Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έβαλε ένα γκολ παραπάνω από μένα».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: