Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

«Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση»

malelis
Ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά, Μάνος Μαλελής, μίλησε στον Arena fm 89,4  για το μπασκετικό ΠΑΟΚ και τόνισε ότι η ομάδα χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση και στην περίπτωση που δεν γίνει κάτι τέτοιο λογικά δεν θα συμμετέχει στο νέο διοικητικό συμβούλιο.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Πιστεύω πάρα πολύ σε αυτά τα παιδιά. Και το ματς με τον Ολυμπιακό πήγα πολύ καλά, πιστεύω ότι άμα είχαμε λίγο μεγαλύτερη ενίσχυση μπορεί να κερδίσαμε το παιχνίδι. Το έχω δηλώσει πολλές φορές και το είπα και πρόσφατα ότι άμα δεν ενισχυθεί η ομάδα δεν αντιλαμβάνομαι την θέση μου μέσα στο διοικητικό συμβούλιο. Αγαπώ την ομάδα, σέβομαι την διοίκηση αλλά δεν παύει η ομάδα να χρειάζεται ενίσχυση και για αυτό και επιμένω. Είμαι αποφασισμένος να προχωρήσω σε κάποιες τέτοιες μεμονωμένες πρωτοβουλίες που πιστεύω θα γίνουν αντιληπτές από την διοίκηση».
Για την περίπτωση να μην συμμετάσχει στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο: «Φυσικά, το έχω πει, γιατί δεν αντιλαμβάνομαι την παρουσία μου όταν από την αρχή της σεζόν έχω διατυπώσει  την αντίληψη μου ότι για να γίνει η ομάδα ανταγωνιστική θα πρέπει να ενισχυθεί κατάλληλα. Δεν θα χρεωνόταν ο ΠΑΟΚ , υπήρχε πλάνο να πάρουμε παίκτες από χορηγίες αλλά δεν έγινε. Δεν πρόλαβαν να δημιουργήσουν  τις προϋποθέσεις για την ένταξη του παίκτη στην ομάδα. Απλά η διοίκηση έθεσε άλλες προτεραιότητες».
Για την Ευρωπαϊκή πορεία: «Όταν λέμε ότι πάμε στην Ευρώπη, πάμε για να διακριθούμε, αλλιώς δεν δικαιολογείται η παρουσία μας στην Ευρώπη. Μέσα από αυτήν την διάκριση διακρίνεται και ο χορηγός μας ο οποίος ζητάει και αυτός ανταποδοτικά. Μπορεί να είμαι μέλος του διοικητού συμβουλίου αλλά δεν παύω να εκπροσωπώ και τον χορηγό, οπότε πρέπει να σκεφτώ και την πλευρά εκείνη».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: