Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

“Να αποκατασταθεί η αξιοπιστία”

No 797829
Στον Arena fm 89,4 μίλησε ο Θωμάς Νικολός, μέλος του Aris Golden Club για όλα τα θέματα, που αφορούν την ομάδα των “κίτρινων” στο μπάσκετ.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Θωμάς Νικολός:
Για το Άρης – Παναθηναϊκός: “Είναι κοντά χρονικά και ελπίζουμε να είναι μια γιορτή. Η ομάδα ‘χτυπάει’ όλα τα παιχνίδι”.
Για τους νεαρούς παίκτες του Άρη: “Πριν ασκήσει κάποιος κριτική σ’ αυτή την ομάδα, οφείλει να σκεφθεί ότι αρκετά παιδιά έπαιζαν μέχρι πέρυσι σε εφηβικό επίπεδο. Γι’ αυτό και είμαι ικανοποιημένος. Πρόκειται για μια ομάδα, που είναι άπειρη ακόμα. Ο Βεζένκοφ έπαιξε σαν… Αμερικάνος και είναι μόλις 18 χρονών. Όσο περνάει ο καιρός τα παιδιά δένουν όλο και παραπάνω”.
Για την προεργασία που έγινε για το άρθρο 99: “Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και από τον κύριο Οικονόμου και από τον κύριο Γρόλιο. Πιάσαμε μεγαλύτερο ποσοστό από το απαιτούμενο. Συμφωνούμε ακόμα και με παίκτες που μας είχαν δημιουργήσει το πρόβλημα στη FIBA. O Σκορδίλης είναι πλέον μόνος του. Ο κάθε άνθρωπος είναι υπεύθυνος των πράξεων του. Η ΚΑΕ Άρης έκανε μια προσπάθεια, η οποία νομικά δεν χρειαζόταν. Τα περισσότερα παιδιά έδειξαν κατανόηση. Ήταν λογικό να δείχνουν καχύποπτοι γι’ αυτό και μόλις τους είπαμε αλήθειες ‘μαλάκωσαν’. Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια, ώστε να αποκατασταθεί η αξιοπιστία”.
Για τις αλλαγές στο Άρη: “Ο Φώντας Κωνσταντινίδης είχε κάποια θέματα και γι’ αυτό τον λόγο συνεργαζόμαστε με τον όμιλο Φωτιάδη, έναν καλό Αρειανό. Δεν αλλάζει κάτι στη στρατηγική του Άρη, απλά εμπλουτιζόμαστε σε πρόσωπα”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: