Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

«Περήφανος που έπαιξα στον Άρη»

so
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο βετεράνος παίκτης του Άρη, Γιάννης Σιούτης, για τα μπασκετικά θέματα των “κίτρινων”.
Αναλυτικά είπε:
Για το ποιός ήταν ο σημαντικότερος τίτλος του στον Άρη:
“Κάθε τίτλος είναι σημαντικός αλλά ο πρώτος είχε την μεγαλύτερη ένταση. Το κύπελλο της Προύσας αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Υπήρχε πολύ κόσμος στο αεροδρόμιο και ήταν κάτι φανταστικό”.
Για τον φετινό Άρη:
“Νομίζω γίνεται το σωστό στην ομάδα. Ο Άρης πρέπει να προσαρμοστεί στα καινούρια δεδομένα και να επενδύσει στα νέα παιδιά. Μακάρι να μπορούσε να επενδύσει και με κάποιους ξένους παίκτες αλλά ξέρουμε πως αυτό δεν είναι δυνατό”.
Για την εικόνα της ομάδας:
“Η ομάδα είναι πολύ μαχητική, ανταγωνιστική και αξιόπιστη. Ο κύριος Αγγέλου είναι έμπειρος, πολύ ικανός  και πιστεύει στα νέα παιδία. Πρέπει να υπάρξει υπομονή γιατί είναι νέα παιδιά και θα κάνουν και λάθη.”
Για τους παίκτες που ξεχωρίζει:
“Υπάρχουν σημαντικά ταλέντα στον Άρη. Ο Αθηναίου είναι σημαντικό παίκτης. Οι Πελεκάνος και Ασημακόπουλος είναι έμπειροι παίκτες ενώ και ο Γκίκας κάνει πολύ καλή πορεία. Πρέπει όλοι οι παίκτες να συνεχίσουν να προσπαθούν”.
Για τον τρόπο με τον οποίο κινείται η ομάδα:
“Είναι στο σωστό δρόμο η ομάδα και κλείνει κάποια μέτωπα. Αφού το κάνει αυτό θα μπορεί να χτιστεί κάτι και στο μέλλον να επενδύσει μη έχοντας χρέη. Αυτό δε το κάνει μόνο ο Άρης αλλά και άλλες ομάδες”.
Για τον Βαγγέλη Αγγέλου:
“Ο Αγγέλου έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Έχει όραμα, είναι εργατικός και πιστεύει πολύ στην ομάδα. Σαφώς δεν είναι μόνο αυτός, γνωρίζω πολλά άτομα από το προπονητικό τιμ και είναι εξαιρετικά”.
Για τον κόσμου του Άρη:
“Έχει εκπληκτικό κόσμο και είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα για αυτούς τους οπαδούς. Τον αγαπάω τον Άρη. Είναι η ομάδα που έπαιξα τα περισσότερα χρόνια στη καριέρα μου. Αγάπησα τον  και αγαπήθηκα από τον κόσμο”.
Για την εκδήλωση του Νίκου Γκάλη:
“Ήταν τρομερή η εκδήλωση για τον Νίκο Γκάλη. Ήταν κάτι το οποίο χρωστούσε ο Άρης στον Νίκο Γκάλη και ένοιωσα τρομερά που την παρακολούθησα έστω και τηλεοπτικά. Η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε πολύ σημαντικό γεγονός για όλα τα μέτωπα του συλλόγου”.
Για την καριέρα του ως προπονητής:
“Αυτή τη στιγμή είμαι προπονητής του Ιωνικού Νικαίας. Είναι διαφορετικό να είσαι προπονητής αλλά είναι κάτι που μου αρέσει. Θέλει πολύ προσπάθεια αλλά πιστεύω στον εαυτό μου και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: