Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Παρουσιάστηκε ο Ρεβεγιέρ!!

Ετοιμος να βοηθήσει τη Νάπολι άμεσα και χαρούμενος για τη μεταγραφή του σε αυτή εμφανίστηκε στην παρουσίαση του ο Αντονι Ρεβεγιέρ.
Ο 34χρονος Γάλλος μπακ, που έμεινε ελεύθερος από την Λιόν, υπέγραψε την περασμένη εβδομάδα στους Παρτενοπέι και τώρα παρουσιάστηκε επισήμως, με τον ίδιο να λέει: «Είναι πολύ όμορφο να είμαι εδώ. Είχα αρκετές προτάσεις μετά τη θητεία μου στη Λιόν αλλά ήθελα μια ευκαιρία όπως αυτή της Νάπολι. Είμαι στη διάθεση του προπονητή ακόμη και για το ματς του Σαββάτου με την Πάρμα. Είχα συνεργαστεί με τον Ράφα Μπενίτεθ πριν χρόνια και ξέρω ότι είναι ένας προπονητής που του αρέσει να παίζει η ομάδα ελκυστικό ποδόσφαιρο. Δουλεύεις καλά μαζί του».
Ιγκουαΐν: «Να γράψω ιστορία»
Στο μεταξύ, με δηλώσεις του στα ιταλικά ΜΜΕ την Πέμπτη ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν τόνισε ότι «ήρθα στη Νάπολι επειδή πείστηκε από το πλάνο που μου παρουσίασε ο πρόεδρος και ο στόχος μου είναι να μείνω στην ιστορία αυτής της ομάδας. Είμαι ευτυχισμένος και μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο ζει το ποδόσφαιρο ο κόσμος εδώ. Ελπίζουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε στο Ντόρτμουντ για να προκριθούμε στο Champions League αλλά πρώτα θα πρέπει να νικήσουμε την Πάρμα το Σάββατο».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: